Herning 2011

Søndag d. 13. marts 2011

Berlusconi
Berlusconi

Søndag

De Noir har søndag været til start Intermediere I Kür hvor han til slut stod som vinder af klassen. Lotte og hans samarbejde kørte optimalt og det resulterede i det flotte resultat. Dermed kan man kun glæde sig til at møde parrret til den kommende sommers konkurrencer rundt om i landet. Parret red med godt 72 %.

Crelido afsluttede også Herning på fornemste vis, da han og Stein Endresen i søndagens Grand Prix springning opnåede en flot 4. plads.

I dagens gangartsklasse kunne Lëspoir ride sig ind på endnu en flot 2. plads forfulgt af Lancelot som avancerede fra fredagens 4. plads til en 3. plads i dagens klasse. Flot redet af Silje Bakken.

De to 3 års hingste som opnåede kåring - Freezbee-Pari og Tailormade Attention opnåede begge den fornemme titel af præmiehingste.

Katrinelund vil hermed gerne sige stor tak til vore kunder, samarbejdspartnere og dejlige hjælpere for endnu et fantastisk Herning. Vi glæder os til at fremvise hingstene i løbet af året - ikke mindst til vores åbent hun d. 30. april kl. 14.00.


Lørdag

De Noir og Lotte Skjærbæk havde lørdag deres bebut i Herning, hvor de var til start i Prix St. George Kür og det må siges at være en succes. Det flotte par red sig til 69,25 %, hvilket rakte til en flot 3. plads.

Lørdag var også dagen, hvor de 3 års hingste blev frasorteret. Her fik Katrinelund to dressurhingste igennem nåleøjet, nemlig, Tailormade Attention e. Abanos/Bøgelys Camaro og Freezbee-Pari e. Firense/Akinos. Vi glæder os til at se dem søndag.

Fredag

Fredag var hingstekåringens første gangartsklasse og her imponerede især L'espoir og Lancelot dommerne. L'Espoir opnåede en flot 2. plads med 18,68 p. (ud af 20 mulige). Han blev flot fremvist af Eva Möller. Lancelot som bliver redet af Silje Bakken opnåede en flot 4. plads med 17,88 p. Begge heste fik flotte bedømmelser af dommerne.

Senere på dagen kunne man også i hal M opleve en særdeles spændende MA springning, hvor norske Stein Endresen var til start med Crelido. Parret opnåede en flot 2. plads med under et sek. til vinderen.

Fredag kunne man igen opleve en L-præstationsspringning og her var Confidence igen til start med Søren Pedersen i sadlen. Parret red sig ind på en flot 2. plads med 9,0 p.

Torsdag

De første Hingste igennem nåleøjet

Torsdag fik Katrinelund de første hingste igennem kåringen idet de 4 års og ældre fik dommen allerede her og alle hingste opnåede kåring.

Det drejer sig om:

Nimble, 4 år, e. Krake Ask / Crelido - 1 års bedækningstilladelse.

Berlusconi, 4 år, vinder af 35 dags test i februar, e. Belissimo M /Florestan I.

Tailormade Rush, 4 års, e. B. H. Rush Hour / Akinos.

Acolino, 9 års, International springhingst, e. Acorado I / Latus II.

Tailormade Red Rebel, 6 års, Nr. 4 ved 4 års championat for ungheste 2009, e. B. H. Romanov / Donnerhall.

Swix, 5 års, Bedste hingst ved det Norske Championat i dressur, placeret som nr. 2, e. Sandro Hit / Depardieu.

Torsdag begyndte de første konkurrenceklasser ligeledes og her vist Startdust og Confidence store kvaliteter i L Præsentationsspringning, hvor de blev placeret som nr. 3 og 4 med henholdsvis 8,7 og 8,6 p.

Cabachon og Stein Endresen var til start i MB springning og her blev det til en 7. plads til parret og dermed var parret netop med i placeringerne