Forrygende resultater fra CSIO*** i Drammen

D. 20. juni 2011

Acolino (arkiv)
Acolino (arkiv)

Drammen var igen i år vært for et 3-stjernet CSIO og selvfølgelig var Stein Endresen til start med Crelido – torsdag lagde parret ud i en 1.40 cm klasse, hvor de red en flot nulrunde og kunne dermed placere sig som nr. 8 og indkassere 600 NOK. Stein havde i samme klasse endnu en avlshingste fra Katrinelund til start nemlig Acolino, som ligeledes red en flot nulrunde og kunne placere sig som nr. 28 med 200 NOK.
I fredagens 1.40 cm leverede Crelido og Stein endnu en flot nulrunde og kunne indkassere 400 NOK for en 18 plads. I samme klasse på en 20. plads fandt man den danske ekvipage Linnea Ericsson og Qruella M e. Quidam de Revel. Parret kunne ligeledes indkassere 400 NOK.

Lørdag var der Champion of Drammen – en 1.45 cm klasse. Her var Damgårdens Extens e. Crelido og Linnea Ericsson med i toppen idet parret opnåede en flot 4. plads. Desværre måtte parret indkassere en enkelt bom i omspringningen – hvor kun to klarede det fejlfrit igennem. På den efterfølgende 5. plads fandt man lidt dansk islæt idet Avlshingsten Acolino – kåret i Dansk Varmblod – og Stein Endresen kunne indtage denne placering og med et enkelt nedslag.