Fantastisk stævne for Katrinelund

D. 5. juni 2011

<b>De Matcho e. De Noir / Michellino (opdrættet af Anne Marie Pedersen) og Marie Østergaard Nielsen</b>
De Matcho e. De Noir / Michellino (opdrættet af Anne Marie Pedersen) og Marie Østergaard Nielsen

Såvel Katrinelunds egne rytter og heste som afkom efter stationens hingste har klaret sig særdeles godt ved årets største C-stævne – nemlig dressur og springstævnet hos Morsø Rideklub.

Torsdag
Allerede torsdag blev de første resultater redet i hus, hvor Marie Østergaard Nielsen og De Matcho e. De Noir / Michellino (Opdrættet af Anne Marie Pedersen, Tjæreborg), red sig til 66,92 % i La1 og minsandten om ikke chefen gjorde kunsten efter idet Ib Kirk med Miss Melanie e. Weltjunge / Andiamo (opdrætter: Anette Toft Jensen, Mors) også leverede et flot ridt til 66,92 % i La1.
På afkomssiden var Thing’s Amdi e. De Noir / Andiamo (opdrættet af Svend Erik Thing) placeret som nr. 5 i La1 med 65,38 %. Redet af Hanne Kragh Møller. Lihnell e. De Noir / Lionell (opdrættet af Egon Westergård Wollesen) blev i samme klasse placeret på 6. pladsen med 65 %. Endnu en De Noir afkom blev placeret i La1 – ja vandt såmænd klassen med 71,53 %. De Lupino e. De Noir / Sidney (opdrættet af Ingolf Sørensen) blev redet af Trine Faurby Jensen. På 3. pladsen kom De Nightron e. De Noir / B. H. Don Shufro (opdrættet af Kurt Dahl) og redet af Silje Bakken. Parret opnåede 70 %. I LA1 var også Sandbæk's Ophelia e. De Noir / Solos Landtinus (Opdrættet af Eigil Kirkegaard) - hun red sig til en flot 2. plads med 67,31 % med rytter Frida Dorthea Bertelsen. I MB1 blev Dalgaards Crelicki e. Crelido / Allegro (opdrættet af Anette Kloster Pedersen) med Sandra Jensen i sadlen placeret som nr. 6 med 66,12 %.
Katrinelunds springrytter Christine Santanen var også klar til start – dog på springbanen. Her havde hun Cameroun Ø e. Campbell / Solos Landtinus (opdrættet af Jens Møller, Brande) til start i Lb1, hvor parret redet en flot hovedrunde fejlfrit. Desværre fik parret en enkelt bom i omspringning hvilket sendte dem på en 12 plads som alligevel rakte til en placering. I U-Lb1 red parret en flot nulrunde og kunne dermed indkassere en flot roset.

Fredag
Fredag lagde Rikke Nilsen ud i ponyklassen i LA3 med at vinde med Rico (ejet af Christine Santanen). Parret red et flot program med 69 %.
I La2 blev De Lupino e. De Noir / Sidney (opdrættet af Ingolf Sørensen) placeret som nr. 3. med 71,72 %. I en anden La2 var de De Nightron e. De Noir / B. H. Don Shufro (opdrættet af Kurt Dahl) med Silje Bakken der opnåede en placering som nr. 5. med 66,20 %. I den tredje La2 var det Katrinelunds egen Marie Østergaard Nielsen der med De Noir / Michellino vallakken De Matcho (opdrættet af Anne Marie Pedersen) der red sig ind på en flot 3. plads med 63,79 %. I den fjerde og sidste La2 var det Things Amdi e. De Noir / Andiamo (opdrættet af Svend Erik Thing), som red sig til en placering. Han blev redet af Hanne Kragh Møller og parret opnåede en flot 4. plads med 64,13 %. I endnu en La2 var også Sandbæk's Ophelia e. De Noir / Solos Landtinus (opdrættet af Eigil Kirkegaard) hun opnåede med hendes rytter Frida Dorthea Bertelsen en flot 4. plads med 64,48 %
I fredagens springafdeling var Christine Santanen endnu engang til start med Cameroun Ø e. Campbell / Solos Landtinus (opdrættet af Jens Møller) her blev parret placeret som nr. 3 i LB2.

<b>Miss Melanie e. Weltjunge / Andiamo (opdrættet af Anette Toft Jensen) og Ib Kirk</b>
Miss Melanie e. Weltjunge / Andiamo (opdrættet af Anette Toft Jensen) og Ib Kirk

Lørdag
I lørdagens La3 leverede Martin Klavsen med Vestervangs Delight e. M. V. Ibi-light / Liberty Dane (opdrættet af Kaj Klavsen og Kirsten Svendsen) et suverænt ridt og kunne dermed kalde sig vinder af klassen med 67,24 %. På tredje pladsen kom Things Amdi e. De Noir / Andiamo (opdrættet af Svend Erik Thing) med Hanne Kragh Møller. Parret opnåede 65,86 %. På en delt 4. plads kom to De Noir afkom med 62,75 %. Den første var Borbjergs De Nor e. De Noir / Cascaduer (opdrættet af Jørn Dahl) med Malene Jepsen i sadlen. Den anden – Unicorn’s Renior e. De Noir / B. H. Silvermoon (opdrættet af Janni Therman) – blev fremvist af Line Bjerre. I MB2 var Østergårdens Welten-Boy e. Weltjunge / Ziwago (opdrættet af Margit Sørensen) til start med Sille Hastrup i sadlen. Parret opnåede en flot 4. plads med 65,26 %. Lørdagens dressur afdeling blev afsluttet med maner idet De Noir og Lotte Skjærbæk red sig til sejr i Prix St. George med 72,10 %. Den flotte ekvipage leverede et flot ridt og kunne kalde sig suveræn vinder af klassen med godt 2 % ned til nærmeste konkurrent.

Søndag
I søndagens første La1 opnåede Marie Østergaard Nielsen og De Matcho e. De Noir / Michellino (opdrættet af Anne Marie Pedersen) endnu engang en flot 4. plads med 65,38 %. I den anden La1 blev Things Amdi e. De Noir / Andiamo (opdrættet af Svend Erik Thing) med Hanne Kragh Møller placeret som nr. 5 med 65,76 %. I den tredje og sidste La1 var Ib Kirk med Miss Melanie e. Weltjunge / Andiamo (opdrættet af Anette Toft Jensen) til start. Parret opnåede en flot 4. plads med 66,92 %. Sandbæk's Ophelia e. De Noir / Solos Landtinus (opdrættet af Eigil Kirkegaard) og Frida Dorthea Bertelsen opnåede en flot 4. plads med 66,13 %. De Noir og Lotte Skjærbæk var sat til at lukke og slukke for dressurstævnet og det gjorde de i Intermediaire I hvor de opnåede en flot 2. plads med 70,78 %.

På springsiden debuterede Christine Santanen med Cameroun Ø e. Campbell / Solos Landtinus (opdrættet af Jens Møller) i Ula, hvor parret red en flot nulrunde.

Vi ønsker ryttere, ejere og avlere tillykke med de mange flotte resultater