Årets HINGSTE i Norsk Varmblod

D. 26. februar 2011

Norsk Varmblod har i ugens løb - sideløbende med AEG - afholdt hingstekåring og igår kom de afsluttende resultater og præmieringer. Her må Katrinelund absolut siges at være med i front, da såvel Årets Dressurhingst som Årets Springhingst blev fremstillet af Katrinelund. Derudover opnåede en 3 års hingst også kåring.

Årets Dressurbetonede hingst er også en hingst som er kendt i de danske kredse idet der er tale om den 5-årige Swix, der er kåret i Dansk Varmblod. Han opdrætter og ejer Kristin Andresen fremstillede ham til endelig kåring i Norsk Varmblod og det må siges at være med succes.

Årets Springhingst blev Acolino e. Acorado/Latus II. Han er en tysk-født gennemavlet springhingst, som i Tyskland allerede har vist sit værd i sporten. Han har igennem hele ugen begejstret såvel publikum som dommere. Hvilket også førte til den fornemme titel.

Den 3-årige Clearo e. Clearway / Land Junker, ejer Ekra ved Turid Hammer og Per Martens opnåede ligeledes kåring. Han blev fornemt fremvist af Katrinelunds springrytter Christine Santanen.

Vi ønsker tillykke med de flotte resultater til såvel opdrættere som ejere. Vi glæder os til at fremvise såvel Årets Dressurbetonet og Springbetonet hingst i Herning

Se vídeo med Acolino HER

Acolino
Acolino
Swix
Swix