Katrinelund godt repræsenteret

D. 12. april 2012

<b>Cameroun Ø og Christine Santanen i daglig træning</b>
Cameroun Ø og Christine Santanen i daglig træning

Viborg Rideklub afholdt i påsken c-stævne i springning og her var Katrinelund godt repræsenteret både med egen rytter og afkom.

I den første klasse I-LB var Christine Santanen (Katrinelunds springrytter) og Cameroun Ø e. Campbell til start og her leverede parret en flot nulrunde og kunne dermed modtage en roset ved udgangen – det samme kunne Weltjunge datteren Welt Ju Anna og Louise Gosvig. I Lb2 var Cameroun Ø og Christine igen til start her leverede de en flot nulrunde i hovedspringningen – desværre måtte de indkassere en enkelt bom i omspringning med det blev alligevel til en flot placering som nr. 14 ud af 72 startende. LB2 klassen var opdelt og i den anden afdeling var det Weltjunge datteren Welt Ju Anna der slog til og var konkurrenterne overlegen med over 3 sek. ned til 2. pladsen. Torsdagens næste klasse var LA2 – her havde Christine Santanen Crelido sønnen Zagal med til start og de var konkurrenterne overlegne idet de vandt klassen med godt 2 sek. ned til nærmeste konkurrent. Parret var ligeledes til start i torsdagens sidste klasse – MB1 – her måtte det succesfulde par se sig placeret på en flot 2. plads med knap 4 sek ned til 3. pladsen. Klassen blev vundet af Calato datteren Calypso, som blev redet af Thomas Dørk Olesen.

Fredag bød på Ula2 hvor Godsend du Reverdy sønnen Kikanalo med Victor Lica Larsen i sadlen leverede en flot nulrunde. Christine og Zagal var igen til start i LA2 og her opnåede de en flot 4 plads efter de havde leveret en flot nulrunde – en mindre forvirring på banen kostede dog et par sek. og dermed første pladsen.

Lørdag lagde Welt Ju Anna og Louise Gosvig ud med at vinde LB1. Parret fortsatte successen med at vinde LB2 og kunne dermed afslutte et godt stævne på topniveau. Thomas Dørk Olesen blev i denne klasse placeret som nr. 7 men Ulrich Z datteren Unika Z