Forrygende åbent hus

D. 30. april 2012

Tailormade Attention og Silje Bakken
Tailormade Attention og Silje Bakken

Katrinelund afholdt i weekenden endnu et særdeles vellykket åbent hus. Det er årlig tradition at afsætte denne weekend til åbent hus og godt 1.000 mennesker havde valgt at sætte et kryds i kalenderen fora t tage den skønne tur over Sydmors.
Ib Kirk og Per Skjærbæk indledte dagen med deres sædvanlige anderledes indslag i år i bedste tyrolerstil med indridning til ”du burde købe dig en tyroler hat” – selvfølgelig med hatten på hovedet og på nakken af et par smukke haflinger. Dernæst blev Poul Graugaard kørte stadsmæssigt på banen i den gamle gig og med Union Jack sønnen Ibrahim spændt for. Dernæst startede selve hingstefremvisningen, hvor hingstene viste deres fantastiske egenskaber i såvel spring som dressur. Derudover blev der også vist føl efter de to fire års hingste Attention og Freezbee Pari – som lovede en spændende fremtid for avlshingstene. Derudover blev der under rytter vist afkom efter De Noir og Skovens Rafael, som også viste store kvaliteter. Derudover var der flere højdepunkter bla. var Stein Endresen i år tilstede for at fremvise springhingstene og det blev gjort på fornemste vis. Skovens Rafael viste at han var tilbage i storform og bliver spænende at følge fremover – ligesom de tre års og fire års hingste og viste sig særdeles godt på banen. Især de to fire års viste at de har været igennem en stor udvikling det seneste år. De Noir blev i år fremvist af Lars Bækgaard og til trods for at parret først var sammen for 6. gang så viste de særdeles store kvaliteter bla. med et par rigtig fine serier af etterchangementer.
Efter fremvisningen benytter publikum sig af at tage en kop kaffe og en pølse for at tage en hyggelig og faglig hestesnak i cafeteriet.

Katrinelund vil hermed gerne sende en stor tak til avlere , ryttere og ejere for at komme og fremvise deres smukke afkom . Derudover skal der også lyde en særdeles stor tak til alle de mange hjælpere som i flere dage knokler for at gøre klar til dagen – uden dem kunne det ikke lade sig gøre.