De Noir og Cabachon suveræne vindere

D. 11. marts 2012

Når der er hingstekåring i Herning er det ikke kun de yngre hingste som bliver nøje overvåget af publikum også de ældre må møde i Herning for at vise deres store kvalifikationer. Her mødes Dansk Varmblods tophingste i skarp konkurrence.

Cabachon og Stein Endresen lagde fredag forsigtigt ud med at blive placeret som nr. 5 i MA1 med to flotte nulrunder. Fredagens klasse resulterede også i en flot 2. plads til L'Espoir og the Master him-self Per Skjærbæk med 93 % og blev skarp efterfulgt af Katrinelunds nye stærke bud på hollandks blod nemlig Bon Bravour med 92 %.

Så blev det lørdag og her må succes siges at tage fat. De Noir og Anna Blomgren var til starti Prix St. George Kür, hvor parret leverede et suverænt ridt og kunne dermed indtage en fornem 1. plads med hele 73,67 % og med over 3 % ned til nærmest konkurrent B. H. Hotline må man jo kalde det en suveræn sejr. Ved aftenens Galla show var Cabachon og Stein til start i S1 - her leverede parret et eminent ridt og kunne indtage en flot første plads.

Søndag var De Noir og Anna Blomgren igen til start i Prix St. George og igen leverede parret et eminent ridt og kunne kalde sig vinder af klassen.

Se De Noirs Prix St. George video HER