CSIO Bernstoff parken

D. 18. maj 2012

Springhingstene Crelido, Acolino og Cabachon har taget turen til Sjælland for under Stein Endresen at være til start ved det årlige CSIO Stævne i Bernstorff parken. Onsdag lagde Cabachon og Stein ud med at blive placeret som nr. 10 efter en flot fejlfri runde i 1.40 cm klasse.

I 1.50 cm klassen var Linnea Ericsson til start med Damgaardens Extens e. Crelido. Parret leverede en flot nulrunde og blev placeret som nr. 6. I onsdagens Kraft Cup (1.45 cm) var Harry K e. Quidam de Revel og Søren Knudsen til start, hvor parret opnåede en flot 7 plads en to nulrunder.

Fredag viste Elitehingsten og Årets Hingst 2012 i Dansk Varmblod - nemlig Crelido hvad han var gjort af idet han leverede en sikker sejr i 1.45 cm. Jensens Bøf Cup. En flot og sikker sejr med godt 3 sek. ned til nærmeste konkurrent. I Nations Cup blev Danmark placeret som nr. to - med på holdet var det særdeles talentfulde par - Linnea Ericsson og Damgaardens Extens. I dagens sidste klasse - 1,45 cm var Thomas Velin til start med den særdeles velspringende avlshingste Godsend du Reverdy. Parret red to flotte nulrunder og kunne dermed indtage en flot 10. plads.