Belamour på dansk jord i bedækningssæsonen

D. 29. januar 2012

Katrinelund er så heldige at have fået den særdeles velgående Belamour e. Bellisimo M / Lord Sinclair i stalden for bedækningssænen 2012.
Den 8-årige svenske opdrættede hingst vandt det svenske 5 års dressurchampionat og var udtaget til VM i Verden både i 2009 og 2010 – så en hingst som har vist sit værd. Han blev i slutningen af 2011 solgt til vores gode samarbejdspartner Kristin Andresen for at give hende talentfulde datter en god juniorhest til de store klasser. Ekvipagen har allerede haft deres første stævnestart med to flotte placering. Ekvipagen vil være at finde til det store AEG stævne som starter d. 20. februar. Belamour vil ligeledes være at finde på startlister i Herning dog med Anna Blomgren i sadlen. Hingsten vil efter Herning have sit nye hjem på Katrinelund.

Vi er glade og stolte over at have fået muligheden for at have denne imponerende hingst i stalden. Han vil være et godt supplement til de øvrige tophingste i stalden såvel de yngre som de ældre. Katrinelund er stolte over den store kvalitet af nye hingste som vi kan tilbyde vore avlere.