< tilbage 12-03-2017 - 22:31

Suveræn søndag

Hingstekåringens sidste dag med flere spændende oplevelser

Søndag er særdeles spændende dag set med hingstekåringens øjne. Det er her man uddeler titler og finder præmiehingste.

 

De unge hingste skulle i dag i ringen for, at få deres karakteristik samt udnævelse af præmiehingste. Alle tre hingste - Gold Crelido, Ferrari og Casall SEM fik alle tre flotte beskrivelser. Sidste nævnte opnåede ligeledes udtagelse i præmiering - En hingst vi er særdeles stolte af at have fået mulighed for at erhverve fra opdrætter Esben Pedersen.

 

Søndag var også dagen, hvor vi kunne afsløre, at vi har indgået et samarbejde med Blue Hors idet kat.nr. 52 Quintana e. Quantensprung / Desperados / Rotspon bliver udstationeret på Katrinelund. Vi glæder os til at udbyde denne smukke hingst til vore avlere. Alle fire unghingste blev sidst på dagen indsynet til 10-dags test og leverede en flot indsats til indsyningen. Vi glæder os til at se dem om 10-dage til afslutningen. Skovens Rafael fik også kåret en søn, som opnåede status af præmiehingst - det var den særdeles velgående Springbank VH II (helbror er særdeles succesfuld i Sverige).

 

Søndag bød også på uddeling af Aage Ravn's vandrepokal til Bedste Dansk Opdrættede hingst. Denne ærefulde titel gik i år til Hove's Terminator e. Temptation / Akinos. Opdrættet og ejet af Stutteri Hove v/Gitte Søgård og Povl Hove, Snedsted. En stor, flot og imponerende hingst, som besidder en fantastisk galop og skridt.

 

Det var en stor fornøjelse at se Martin Korsbæk få overrakt mønstringsmedaljen af H.K.H. Prinsesse Benedikte. Martin har under hingstekåringen leveret et særdeles flot stykke arbejde og vi har været meget glade for den store hjælp Martin har været med at mønstre vore hingste i Herning.

 

Unghestechampionatet i dressur blev ligeledes afsluttet i dag. Hele tre Temptation afkom havde opnået at komme til testrytter - Dorothee Schneider, som noget nyt var det ikke alle hestene udtaget til Unghestechampionatet i Herning, som opnåede dette. Idet kun 24 heste nåede så langt. Bedst placerede blev Hove's Tatiana (opdr. Stutteri Hove v/Gitte Søgaard og Povl Hove - ejet af Bang Dressage). Hun opnåede med rytter Line Høst Johansen en flot 12. plads med 792 P. Hun blev efterfulgt af Tennessee Tek (Opdræt. Hansenberg og ejet af Magic Horses ApS), som opnåede en 16. plads med 775 p. med Belinda Elmholt Jeppesen i sadlen. Sidste Temptation datter var Vestermarkens Tequila (opdr. og ejet af Kirsten Buus), som opnåede 749 p. med Tanja Rusovic i sadlen.

 

 

Se video fra søndagens indsyning HER

 

Katrinelund vil gerne sige stor tak til alle for fem fantastiske dage i Herning. Vi glæder os til for alvor at sætte gang i bedækningssæsonen med Hingestekollektion 2017 - mange spændende hingste.

 

Stor tillykke til alle med de mange flotte resultater

< Tilbage