< tilbage 10-03-2017 - 20:30

Fantastisk Fredag

Løsspringning - løse - præsentation

Fredag i Herning bød på en masse spændende. Først i ringen var dressurhingstene til præsentation i Boxen. Freestyle - Zodiac - Donkey og ikke mindst Romeo viste deres store kvaliteter, hvor publikum viste deres store hengivenhed ved kæmpe applauser til hingstene. Bjarne Nielsen sørgede for god kommentation af klassen og roste hingstene for deres store kvaliteter.

 

Gold Crelido viste overlegen springning i formiddagens løsspringningen . Om eftermiddagen var det tid for at de unge dressurhingste skulle vises løse. Bon Royal, Ferrari og Salieri leverede alle tre en flot præstation.

 

Afslutningsvis var det springhingstene, som var i ilden. Cantolar, Complete og Quintet blev fremvist i præstationsklasse i springning.  Johnny Hansen var meget imponeret over de tre skønne springhingste.  

 

Som afslutning på eftermiddagen var det de to ungspringhingeste der skulle vise løse i Hal M. Her leverede de en flot præsentation.

 

Aftens gallaspring blev med Katrinelund skrevet i toppen. Vinderen af 1.40 cm klassen blev ingen ringere end Unicorn's Royalisto e. Royal Z II med Bjarne Mark Jensen i sadlen, som leverede et flot ridt i hurtigste tid - Hvem kan - ja det kan Indiana Jones! Ud af de tre placerede fandt man på 3. pladsen Pochahontas eller i daglig tale Bendikte Endresen med Katrinelunds Cabalight e. Cabachon. To fantastiske ridt både af yngre og ældre.

 

En dejlig dag, med flotte hingste og mange skønne mennekser.

 

Nu glæder vi os til en spændende dag i morgen, hvor man kl. 7.30 kan se de tre dressurhingste - Bon Royal, Ferrari og Salieri i longe. Hvorefter alle fem hingste til kåring, skal på ring og frasorteres.

 

Senere på dagen bliver der mulighed i Hal E for at se såvel spring- som dressurhingstene i præsentationsklasser.

 

 

Se et kort videoklip fra dagens forløb HER

 

 

 

< Tilbage