< tilbage 09-03-2017 - 22:43

Torsdag en spændende første dag

Fastbund med topklare hingste

Alle hingstene har i dag været på fastbund. Startende med de unge springhingste for at efterfølges af dressurhingstene med atslutning af Romeo. Alle hingstene viste deres gode kvaliteter og vi glæder os til at følge dem over de kommende dage.

 

 

Casall og Romeo har desuden været vist under rytter. Casall Sem og Laila Pedersen viste store kvaliteter over bommene, hvor han sprang med stort overblik og kapacitet.

 

Romeo og Jan Christensen viste dressurens magiske verden. En hingst med kapacitet og gangarter ud over det sædvanlige. Dette syntes publikum også idet ekvipagen red ud til store klapsalver. Romeo blev afslutningsvis færdigkåret med flot beskrivelse. Han kan i kommende 2 dage ses i præsentationsklasser for hingste. Færdigkåret blev også Temptation-sønnen Hove's Terminator fra Stutteri Hove v/Gitte Søgaard og Povl Hove, Snedsted. Han blev desuden tildelt en flot bronzemedalje.

 

Det var også et dejligt gensyn med Skovens Rafael i Prix St. George, hvor han med Lotte Skjærbæk opnåede 68,579 %. De konkurrerede mod Tobajo Picez og Helena Liholt Gulli, som opnåede 69,737 % og en flot 4. plads.

 

Katrinelund Unghestechampionat i springning har nu været igennem 2 heat med egen rytter og vi glæder os til at følge dem de næste dage under testrytter.

 

Vi glæder os til at se jer alle i morgen såvel i stald som på standen ligesom vi glæder os til at vise hingstene i løsspringning, løse samt ikke mindst i præsentationsklasserne.

 

 

< Tilbage