< Tilbage

DV’s Springheste Forum / Dialogmøde d.25/2-201931-01-2019 - 14:15

Hos BM Silo i Holstebro

Dansk Varmblod's Reg.6 og Katrinelund arrangerer i fælleskab et springheste forum / dialog møde med Dansk Varmblods Springdommere, som består af Bo K.Møller, Johnny Hansen og Signe Weise samt formand for avlsledelsen, Inge Madsen.

Oplægget er først og fremmest at få en dialog med Dansk Varmblod’s avlere om følgende :

  • Hvad kan avlsledelsen gøre bedre for at  de dygtige danske avlerne finder det mere attraktivt at avle i Dansk Varmblod fremfor udenlandske forbund ?
  • Det er Avlsledelsens ønske, at orienterer om de nye tiltag, der er gjort i forbindelse med kåring og registrering af heste i Dansk Varmblod, ligesom der vil være en bred orientering om Avlsledelsens tanker og ønsker for springhesteavlen, herunder også afprøvnings muligheder.
  • Hvordan ser dommerne den fremtidige springhest. Hvilke kvaliteter skal den især have, er der noget der vægtes mere end andet? - Internationalt såvel som nationalt.
  • Avlsledelsen ønsker med sit oplæg også, at komme i dialog med springhesteavlerne., - Hvilke tanker gør avlerne sig, om den danske springhesteavl ?
  • Hvad kan vi i fællesskab gøre bedre for at styrke springhesteavlen, og sætte Danmark på verdenskortet med springhestene også.

Vi håber, at avlerne vil møde talstærkt op med masser af ideer, debat og være med til at skabe konstruktiv dialog.

Alle avlere, ryttere og andre interesserede er velkomne - der er gratis adgang - har I spørgsmål til arrangementet, så mail kirk@katrinelund.dk eller ring tlf.21667916 /40126268.

Arrangementet afholdes mandag d.25 / 2 – 2019 kl.19.00 på adressen:BM Silo,Morrevej 7,7500 Holstebro

Vel mødt til en spændende aften i springavlens tegn !

 < Tilbage