< Tilbage

The Champion Hesselhøj Donkey Boy og Jan Møller Christensen14-10-2018 - 17:22

Vinder af DRF 6-års Dressur Championat

DRF Championats Finale for 6-års dressurheste på Blue Hors,blev en flot sejr til Guldmedaljehingsten Hesselhøj Donkey Boy og Jan Møller Christensen med scoren 9,46 point.

Karakterene var følgende: trav 9,5 - skridt 10,0 - galop 9,5 - ridelighed 8,8 - kapacitet 9,5

Den ene af dommerene Susanne Baarup kommenterede : "at det er en meget imponerende og dejlig hest. Traven er meget elastisk og viser flotte øgninger og afkortninger, men af og til med hovedet på sned og står lidt højt i nakken. Skridten er simpelthen outstanding, særligt den fri skridt, men vi bemærkede også, at den beholder takten mellem pirouetterne, så vi har intet at sige den i mod på. Galoppen er særdeles god og op-ad-bakke, og changerne var rene, men ikke helt lige. Hingsten viser stor lydighed og ridelighed, selv om hovedet kommer lidt på sned. Det er en utrolig charmerende hest med stor kapacitet"

I det stærke felt af 6-års heste,var der flere UVM medaljetagere som blev lagt bagved, både i kvalifikationen og nu igen i finalen. - flot redet af Jan !

 

Stort tillykke til Kristin Andresen,Team Noagård samt alle vores avlere som har brugt denne fantastiske hingst og vi glæder os til at se Donkey Boys afkom præge dressurbanerne !

 

 

Foto : privat< Tilbage