< Tilbage

OL 2024 - Ser vi Katrinelund Satisfaction der ?14-10-2018 - 10:48

Vinder af 4-års finalen med et magisk 9-tal

 "2024 det er det, vi vil – til OL i 2024, og Kasper har en hest, der kan bringe ham dertil ! 

 

-Sådan fik Katrinelund Satisfaction e.Sandro's Adel / Crelido,opdrættet af Ib Kirk og kvalificeret til DRF Championats finaler af Katrinelunds berider Laila Pedersen med landets højeste pointscore,og nu redet og ejet af Kasper H Hansen begyndelsen på deres karakteristik efter endt ridt i 4-års finalen af landstræner Bo K Møller og derefter gav han parret et 9-tal.

Hvilken flot cadeau til avler Ib Kirk og endnu mere glædeligt at Katrinelund Satisfactions moder Talida står hjemme i stalden på Katrinelund,med et Casall Sem hingsteføl ved siden.

I stalden findes også følgende søskende: en helsøster til Satisfaction på 3 år, en 5-års vallak efter Cabachon,en 1-års efter Cantolar, samt en 6-års hoppe efter Acolino som gik UVM og rides af Stein Endresen,for ikke at forglemme Nimble - nu Hello m'Lord som rides af Scott Brash.  -hvilken fantastisk hoppe og sikke fine afkom hun allerede har lavet,som har opnået så flotte resultater !

 

Med 8,3 point og eminent redet af Katrinelunds Laila Pedersen og placeret som nr.5 i dette rigtig gode felt af ungheste Svalegårds Gold Crelido e.Crelido / Grannus Ass,opdrættet af Lars Krabbe.
 

Resultat 4-års finale for Katrinelund afkom :

 

Nr.1 - 9,0 - Katrinelund Satisfaction e.Sandro's Adel / Crelido,opdrættet af Ib Kirk,redet af Kasper H Hansen
Nr.5 - 8,3 - Svalegårds Gold Crelido e.Crelido / Grannus Ass,opdrættet af Lars Krabbe,redet af Laila Pedersen

 

Stort tillykke til avlere,ejere og ryttere og vi glæder os til at følge dem på fremtidens baner !

 

Foto : Privat< Tilbage