Tobajo Picez DVH 1130

DVH 1130 Tobajo Picez
DVH 1130 Tobajo Picez

Født i Norge 2001

Kåret i Norsk– og Dansk Varmblod

1.72 cm

Brun

Tobajo Picez er en norskfødt springhingst med internationalt præstationsblod. Hans far Cortez, der er direkte søn af den franske århundredehingst Cor de la Bryère, har haft stor succes i den svenske sportshesteavl. Tobajo Picez repræsenterer og nedarver en meget høj kvalitet ikke blot indenfor springning men også eksteriør, gangarter, ridelighed og temperament! Tobajo Picez vandt materialprøven med den højeste springkarakter (9,6) nogen sinde givet i det norske afprøvningssystem.

Han var vundet Norsk Breeders’ Trophy og har opnået adskillige internationale sejre og placeringer som unghest i bl.a. Belgien og Italien. Ved CSI*** i Tallinn blev han stævnets bedste unghest.Hans første følårgang er født i 2005 og tæller bl.a. den kårede hingst Tobajo Pik Disney I, der har deltaget ved UVM i dressur i Verden og har været Årets Unghest i Norge. Han vandt med Trude Hestengen i sadlen Bundgaard Byg Cup 2012 i Danmark, og ekvipagen er regerendenorsk mester i dressur og starter international Grand Prix.
Tobajo Picez er ligeledes far til de kårede hingste Tobajo Pik Disney II og Royal Butterfly samt succesfulde sportsheste som bl.a. IK’s Ment II Be, Eragon og JJ Thirteen Fortynine.

DVH 1130 Tobajo Picez
DVH 1130 Tobajo Picez
FAR:
CORTEZ
COR DE LA BRYÊRE TANTZAU XX
QUENOTTE
OHLALA RONALD
INIS
MOR:
PICINA
PIK TRUMPF PIK KOENIG
ALSTER
ALEXINE ALPEN FÜRST
CAROLA

Bedækningspris:
1. rate 3.000 kr. + moms
2. rate 5.500 kr. + moms
Euro: 1.200

Frostsæd