Olympus DVH 1285

UNGHINGST I SÆRKLASSE

Olympus
Olympus

FØDT I DANMARK 2015

KÅRET I DANSK VARMBLOD 2019

170 CM

MØRKEBRUN
Olympus er en ganske særlig hingst, der ved kåring var blandt publikumsfavoritterne. Olympus har et rigtigt ”hingste-look” og et fremragende eksteriør og smidigt bevægelsesforløb, hvor han er stærk i både skridt, trav og især galop. Olympus former sig perfekt under rytter, og han fremtræder som et meget stærkt kort blandt de yngre dressurhingste i Danmark. Olympus er en selvsikker og rolig hingst, men med passende nerve til sporten. Han udviser allerede nu stor ridelighed og kvalitet. Hingsten bliver nu uddannet af berider Mette Riisager, som glæder sig til at vise ham frem ved hingsteshows og championater. Olympus aflagde materialprøve i efteråret 2018 og er udtaget til endelig kåring i Herning 2019.
Afstamningsmæssigt er han stærk. Med den unge Grand Prix- og elitehingst BH Don Olymbrio som far, har han det hollandske topblod Jazz/Ferro i årerne, og på morsiden den af Lisbeth B. Andersen ejede elitehoppe La­toya, som bærer det eftertragtede Landadel/Argentinus/Raphael-blod i årerne. På morsiden er der, som en ekstra gevinst, ESRDH-hoppen Revanche. Revanche er datter af den kendte fuldblodshoppe Red Rose XX. Hoppestammen efter Red Rose XX er at finde i adskillige kårede hingste som Corbiere og Cassidy. Moderen, elitehoppen Latoya, er allerede mor til to kårede hingste, Touché og Orion.
Olympus er desuden helbroder til præmiehingsten Orion, og hingsten Hesselhøj Darwin er ligeledes trukket på elitehoppen Latoya. Vi glæder os til at se de første afkom efter denne eksteriørstærke unghingst.
Konstateret fri for OCD, røntgenklasse 1. WFFS negativ.

Olympus
Olympus
Olympus
Olympus
FAR:
BH DON OLYMBRIO
JAZZ COCKTAIL -
-
CHARMANTE -
-
OLYMBRIA OLYMPIC FERRO -
-
KILBRIA -
-
MOR:
LATOYA
SOLOS LANDTINUS LANDADEL -
-
UTOPIA -
-
REVANCHE RAGAZZO -
-
RED ROSE xx -
-

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 4.000 kr. + moms
Euro: 900