Katrinelund Ferrari DVH 1255

SUPER SPÆNDENDE UNGHINGST AF NY BLODKOMBINATION

DVH Katrinelund Ferrari
DVH Katrinelund Ferrari

Født i Tyskland 2014

Kåret i Hannover 2016

Kåret i Dansk Varmblod 2017

168 cm

Mørkebrun

Katrinelund Ferrari blev spottet ved hannoveranerkåringen i Verden 2016. Allerede på trekantsbanen viste han karisma og bevægede sig i selvbalance med takt og bæring, samt stor rummelighed med god knæ- og haseaktion. Unghingsten, der er født i rheinlænderforbundet, blev naturligvis anerkendt i Verden og senere indkøbt til hingstestalden på Katrinelund.
Ferrari er en meget komplet hingst. Han fremstår med meget hingstepræg og er elegant, højtstillet og moderne. Hingsten er særdeles velstillet med gode hove. Han bevæger sig rytmisk og korrekt med stor aktion. Ferraris temperament er helt unikt – han er rolig og tillidsfuld på stald, og meget arbejdsvillig og positiv at uddanne. Han former sig perfekt under rytter og går i flot balance. I sensommeren 2017 pådrog han sig en let skade og var derfor minimalt forberedt til sin brugstest, som han dog bestod med 789 point.
Ferraris far, Enzo Ferrari, er kåret i Rheinland og vinder af KWPN’s materialprøve i 2012, samt vinder af Reitpferdeprüfung med 9 point totalt og enkelte noter på 10 point. Enzo Ferrari er en stor elegant hingst med super afstamning via Painted Black/Krack C/Jazz, som alle står for international sport.
Morstammen på Katrinelund Ferrari er meget gennem-avlet via Lord Loxley/Abanos/Donatello (Donnerhall). Stammen har bragt adskillige afkom der er placeret i svær dressur, bl.a. Lady S, Black Gold, Don Carlos, Genever og Allison. Både moderen La Jolie og mormoderen A Queen er kåret med statspræmie. La Jolie var reservefløjhoppe både ved kåring og til afprøvning. Hun fik ligeledes erindringspræmie til eliteskuet og aflagde en rideprøve med slutkarakter på 8,2. La Jolie er mor til ni føl på ni avlsår.
Vi glæder os over at kunne tilbyde denne klassiske dressurhingst, der med en afstamning som er helt anderledes sammensat, er meget aktuel for mange hopper

Konstateret fri for OCD.

DVH 1255 Katrinelund Ferrari
DVH 1255 Katrinelund Ferrari
DVH 1255 Katrinelund Ferrari
DVH 1255 Katrinelund Ferrari
FAR:
ENZO FERRARI
PAINTED BLACK GRIBALDI
LITCHY
VENIZ KRACK C
REGALIZ
MOR:
LA JOLIE
LORD LOXLEY LORD SINCLAIR
WELTLADY
A QUEEN ABANOS
DALING LADY

Bedækningspris
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 3.000 kr. + moms

Euro: 800