Teglovnens Zir-Oculus

Præmiehingst, viser fremragende springning med stor kapacitet og smidighed

Teglovnens Zir-Oculus
Teglovnens Zir-Oculus
Teglovnens Zir-Oculus
Teglovnens Zir-Oculus
Teglovnens Zir-Oculus
Teglovnens Zir-Oculus

Teglovnens Zir-Oculus

DE 431316879018

172 cm

Født Tyskland 2018

Teglovnens Zir-Oculus blev i efteråret 2020 købt til Danmark af Per Thomsen Stutteri Teglovnen. Hingsten var fra første kåringsdag meget spektakulær, flot i type og særdeles velspringende. Han blev senere i kåringsforløbet udnævnt til præmiehingst med stor opmærksomhed fra publikum.

Zir-Oculus et en typemæssig meget moderne hingst, ædel og højtstillet. Han har et godt ” hingstelook ”, velansat hals, stærk og smidig overlinje. Hingsten er velstillet og har gode hove. En meget komplet hingst

I springning er han kraftfuld, modig, smidig og med kæmpe kapacitet. Han afvikler sin springning med stor selvsikkerhed og i god balance.Til 35 dages testen bestod han med lethed med samlet score på 818,5 og med særdeles gode konkurrence egenskaber .

Afstamningen på Teglovnens Zir- Oculus er præget af hingste og hopper som alle har gået international topsport. Faderen Zirocco Blue går under Jur Vrieling på det hollandske landshold , og har et utal af internationale topplaceringer bla. Hold guld ved EM og individuel nr 5 i Las Wegas World Cup .

Zir-Oculus`s mor statspræmiehoppen Culcha Cundela var i 2009 ” siegetstute ” i Rulle.

Morfaderen Cornet Obelensky har i mange år været i toppen ag WBFSH`s rankingliste . Med Marco Kutscher i sadlen har Cornet Obelensky været en af verdens mest vindende heste samtidig med en fantastisk avlskarriere, med et fantastisk antal afkom der går 160 cm international springning .

I tredje led findes hingsten Polydor som er en af grundstenene i Westfahler springavlen . Polydor er efter hingsten Pilatus og dermed en halvbroder til Pilot .
De første føl er store , ædle , med super galop og godt udtryk . Vi glæder os til at vise dem til årets følskuer .

En fantastisk kombination af internationale topspringhingste .

Fri for WFFS og OCD.

Stamtavle

Zirocco Blue Mr. Blue Couperus
Acarla
Licorne des Forets Voltarie
Gekas des Forets
Culcha Cundela Cornet Obolensky Clinton
Rabanna van Costersveld
Polyfee Polydor
Athletica II

Bedækningspris:
1. rate: 4.000 kr. + moms
2. rate: 4.000 kr. + moms
Euro: 1080 + moms
Er på Hingstelisten 2024