• DK
  • GB

Svalegårds Gold Crelido DVH 1274

EN SPORTSHINGST, SOM VI GLÆDER OS TIL AT VISE FREM

Svalegårds Gold Crelido
Svalegårds Gold Crelido

Født i Danmark 2014

Kåret i Dansk Varmblod 2017

169 cm

Brun

Svalegårds Gold Grelido er en lovende unghingst med en spændende afstamning, hvor de bedste blodlinjer fra Holsten og Hannover er forenet.
Gold Crelido er en rigtig charmetrold med et godt kønspræg, han er ædel og moderne, som vi ønsker den moderne sportshest. Korrekt bygget og med et godt temperament. Gold Crelido er letridelig, forsigtig og springer med god bascule og stærkt afsæt. Han er let at ride rundt på banen, idet han altid er i selvbalance, og galoppen er fin og regulerbar.
Farlinjen på Svalegårds Gold Crelido er af holstener oprindelse. Med elite- og Grand Prix-hingsten Crelido som far er der god sikkerhed for et super udtryk, stor springkraft og god ridelighed. Crelido er kendt på alle store springbaner i hele Europa, hvor Stein Endresen red ham med stor succes og med mange World Cup-point til følge.
Morstammen på Svalegårds Gold Crelido er også interessant, idet han er trukket på hannoveranerhoppen Goldmarie efter Grannus-sønnen Grannus Ass. Grannus danner grundlag for en stor del af hannoveranerforbundets springblod via Graphit og Grande. Moderen Goldmarie sprang selv overbevisende og er meget frugtbar.
Gold Crelido har i sporten vist sig særdeles sikker. Han springer med stor kapacitet og forsigtighed og blev i 2018 nr. 5 ved DRF’s springchampionat for 4-års . Han var som 5 års udtaget for Danmark både i Falsterbo og Zangersheide. I 2020 var han succesfuld på M niveau .
Konstateret fri for OCD. WFFS negativ.

Svalegårds Gold Crelido
Svalegårds Gold Crelido
Svalegårds Gold Crelido
Svalegårds Gold Crelido
FAR:
CRELIDO
CALIDO I CANTUS -
-
BARONESS VII -
-
BORIA RAIMONDO -
-
VORIA -
-
MOR:
GOLDMARIE
GRANNUS ASS GRANNUS -
-
ASSWANA -
-
WIBKE WITTELSBACH -
-
WINTERKIND -
-

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 3.000 kr. + moms
Euro: 800 + moms