• DK
  • GB

Quintet DVH 1196

SPRINGHINGST MED EKSTRAORDINÆR KAPACITET OG SMIDIGHED

DVH 1196 Quintet
DVH 1196 Quintet

FØDT I TYSKLAND 2012

KÅRET I HANNOVER OG PRÆMIEHINGST I DANSK VARMBLOD
KÅRET I SVENSK VARMBLOD 2017

168 CM

MØRKEBRUN

Quintet blev købt ved hannoveranerkåringen i Verden i 2014.
I foråret 2015 blev den spektakulære hingst kåret som præmiehingst i Dansk Varmblod med 2 x 9 for springning samt 9 i helhed. Idet Quintet har tysk herkomst, blev han fremstillet til 70-dages test i Schlieckau med en samlet score på 8,5 i springdelen.
Ved Dansk Ride Forbunds 4-års, 5-års og 6-års championat i springning var han i finalen.
Quintet var overlegen i Falsterbo 2017, 2018 og 2019, hvor han gik flere fejlfrie runder.
Han går nu som 9-års 145 cm internationalt med stort overskud, og han fik sine første world ranking point i 2019.
Vi er meget tilfredse med at have ham i hingstestalden, hvor han blodmæssigt passer fint ind i den skandinaviske avl via sin afstamning. Netop afstamningen, som rummer både det bedste franske og tyske springblod, gør hingsten topaktuel.
Quintets far, Quintender, er to gange finalist ved Bundeschampionatet og vinder af 150 cm-klasser med stor overlegenhed. Hingsten er nu solgt som beskeler til en irsk springstald.
Morfaderen Stakkato var vinder af Bundeschampionatet i 1998 med den hidtil højeste score og udnævnt til Årets Hingst i Hannover i 2007. Stakkato ligger helt i top på indekslisten i Tyskland, og
blodet er meget efterspurgt blandt rytter i hele verden.
Holstenerhingsten Contender findes både på mor- og farsiden hos Quintet. Contenders afkom har vundet 5,4 mio. euro totalt, og han er en af de ledende holstenerhingste med evnen til at nedarve både spring- og dressurevner.
Både mor og mormor til Quintet er statspræmiehopper og optaget i springhesteprogrammet i Hannover. Moderen So Nice P aflagde en helt fantastisk brugsprøve med 9 for manerer og 10 i kapacitet. So Nice P har på seks avlssæsoner fået fem føl, og stammen har utallige afkom i sporten også i S-klasser, fx Catch Me If You Can, Sting P, Severino, Pablos Pleasure og Coldway Bold i springning, og faktisk også flere dressurheste såsom Salt Lake og Elvis VA, som gik på det tyske landshold under Nadine Capellmann. Desuden er der flere kårede hingste fra samme stamme, bl.a. Curo e. Cordano. En meget korrekt hingst ud af en meget gennemavlet og frugtbar hoppestamme.
Konstateret fri for OCD, røntgengruppe 1. WFFS negativ.

DVH 1196 Quintet
DVH 1196 Quintet
DVH 1196 Quintet
DVH 1196 Quintet
FAR:
QUINTENDER
QUINAR QUIDAM DE REVEL
ADELE
KLARA I CONTENDER
B-ESTELLE
MOR:
SO NICE P
STAKKATO SPARTAN
PIA
CRISSIE CONTENDER
GIRONDEAUX

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 3.500 kr. + moms
Euro: 880 + moms