Mosgaards Chucky DVH 1493
Født i DK2021
Kåret i DV
Måler 165 cm
Lys Brun

Moesgaards Chucky er en hyber noderne springhestemodel . Han har et fremragende udtryk og er meget velrejst , med en stærk overlinie . Chucky er velstillet med et godt fundament .
Han former sig allerede nu flot under rytter og vi glæder os til det videre forløb med uddannelse af denne interesante hingst
Casall SEM som er far til Chucky er A hest i Springning med Stein Endresen.
Han var en topmoderne danskfødt hingst, som blev kåret og præmieret i 2017.

Han blev ved kåringen tildelt 9 for type og 9 for springning. Casall Sem aflagde en fremragende 10-dages test og aflagde i 2018 materialprøve med en samlet score på 835,5 point. Casall Sem var desuden i finalen ved DRF’s springchampionat for 5-års heste.
I 2019 var han igen i finalen ved DRF’s springchampionat for 6-års heste og går nu som 9-års 150 cm internationalt med Stein Endresen . Ved " Spring Tour i Spanien var han flere gange placeret .
Casall Sems far, Cabachon, var under Stein Endresen allerede som 8-års kendt af alle i springverdenen. Cabachon gik som 8-års World Cup med stort overskud og blev efterfølgende solgt til Ukraine, og måtte derfor forlade hingstestalden på Katrinelund. Cabachon havde i 2018 otte afkom med til unghestechampionatet i Herning ud af 32 deltagende heste. Casall Sems farfar, Casall, er en af verdens mest vindende springhingste og blev pensioneret i 2017 efter en fantastisk karriere under Rolf-Göran Bengtsson.
Morstammen på Casall Sem er ud af den kendte holstenske hoppestamme 5064, hvorfra også Calido I stammer. Udover dette er mormoderen ligeledes efter Calido I, så der er direkte linjeavl. Coronado I, som er morfar, har et springindeks på 153 og er naturligvis elitehingst. Casall Sems mor, Corona, er RDH-kåret i Danmark og præmieret og afprøvet i Tyskland med bl.a. 9 for kapacitet i springning. Hun var endvidere udtaget til eliteskuet som 2-års i Danmark.
Corona er mor til fem føl på seks sæsoner. Oldemoderen e. Calvados/Roman har lavet fem afkom, som alle har gået S-springning. I hoppestammen findes flere kårede hingste, som har gået svær springning, bl.a. Little Rock.
Casall Sems første følårgang var fremragende.
I 2021 blev Casall Sem sønnen Mosgaards Chucky opdrættet af Martin Mosgaard " Årets springhingsteføl ".

Samtidig er mormor også mor til: CALATA (CALATO) S/spring CHONNY (CIACOMO) S/spring FBW LITTLE LENNY (LAVALETTO) B/spring Oldemor er også mor til: CORONADA https://katrinelund.dk/gfx/btn/pSav.gifDE421000120400 (CORONADO DVE 508) 28/05/2000 RDH S/springF: CASALL SEM FF: CABACHON FFF: CASALL
FFM:LADY MOBILCOM
FM: CORONA FMF: CORONADO
FMM: MISS SAIGON
M: LA QUINARA E MF: QUINAR MFF: QUIDAM DE REVEL
MFM: ADELE
MM: LANTANA III MMF: ACORD II
MMM: WANESSA III

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 3.000 kr. + moms
Euro: 900 + moms