Luchetto-H DVH 1498
Født i DK 2021
Kåret DV
Måler 171 cm
Brun

Luchetto H er en moderne hingst med gode rammer og et særdeles godt eksteriør til et 9 tal.
Han er en meget harmonisk, storrammet og maskulin hingst, med et godt udtryk — lang velformet og velansat hals, en stærk og meget funktionel overlinie. Han galoperer med masser af kraft og energi og har en virkelig god balance. Springer rationelt og godt igennem hele kroppen, med en særdeles god bagbensteknik. Luchetto H har et yderst godt temperament og er meget ridbar. Han viser allerede nu gode takter i springning under rytter.

Luchetto´s far Luigi D’Eclipse er meget stærk af type. hans indstilling og evne til springning har ført han til den førende inden for den internationale springsport .

Luigi d’Eclipse er uden tvivl en af ​​de mest succesrige sportshingste i nyere tid, hvilket han beviste endnu en gang i slutningen af ​​2023 med sin sejr i GP**** i Maastricht redet af ​​Michael vd Vleuten. I start 2024 begyndte Luigi sin forberedelse til sin deltagelse ved De Olympiske Lege i Paris med Uma O'Neill, som kvalificerede sig under New Zealands flag.

Afkom efter Luigi d'Eclipse er også begyndt at profilere sig på den internationale scene med flere i ungheste klasserne

Men Luigi d'Eclipse er også trukket på en ekstraordinær moderlinje. Hans mormor er ingen ringere end den belgiske mester Aluna, som også var medlem af det belgiske hold ved EM i Windsor og Nations Cup i La Baule, Aachen og Falsterbo.
Aluna selv sprang på grand prix-niveau, er en datter af Capitol-sønnen, Calato, som er far til mere end 25 internationale grandprix-heste og 30 kårede sønner. Calato kombinerer tre fremragende hingste i Capitol, Landgraf og Cor de la Bryere

Samtidig er den trukket direkte på: ZIRONIEK 528003 04.07152 (CONCETTO DE333330329496) 21/04/2004 RDH B/Spring
Mormor er også mor til: WOLISCO DDH (NOLISCO) S/Spring BEONIEK (CATOKI) A/spring CASANOVA (LORD SANDRO DDH A/Spring

F: LUIGI D'ECLIPSE FF: CATOKI FFF: CAMBRIDGE
FFM: BILDA
FM: ELUNA D'ECLIPSE FMF: CALATO
FMM: ALUNA
M: ZIRONIEK MF: CONCETTO MFF: CONTENDER(DVH 1358)
DV HKD 20-03-2016: KÅRET
MFM: PUSZTA-LANY XX
MM:SEONIEK MMF: CELANO
MMM: LEONIEK J

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 3.000 kr. + moms
Euro: 900 + moms