Füchtels Floriscount OLD DVH 1304

Floriscount OLD
Floriscount OLD

Født i Tyskland 2005

Godkendt i Dansk Varmblod, Hannover, Oldenburg, Rheinland og Westfalen

Materialprøvevinder i Schlieckau med et dressurindeks på 147,49

172 cm

svedfuks

Det er med stor glæde, at vi kan tilbyder denne unikke hingst på vores station.
Floriscount er opdrættet i Oldenburg og højt anerkendt i alle europæiske avlsforbund
. Hans far, Florencio I, var verdensmester for unge dressurheste i 2004 og 2005 og vandt VHO Trophy på St. Georges-niveau. Han har fået mere end 40 kårede sønner.
Moderen, Elite Mare Arkona, producerede præmiehingsten Sandakan (e. Sandro Hit), som er i avl på Swedish National Stud Flyinge, samt 2009' Mecklenburg Premium Stallion Füchtels Floriscount II, som blev solgt på PSI-auktionen. Morfaren, Donnerhall, er en legende og står for den ideelle syntese af avl og sport. Mormoderen, State Premium/Elite Hoppe, Arwaldis, var Oldenburg Reserve Champion Hoppe i 1991.
Floriscount OLD, e. Florencio - Donnerhall - Walldorf - Tin Rocco - Vollkorn xx, en svedfuks født i 2005, han vandt materialeprøven og opnåede toppoint med score op til 10,0 for ridelighed og galop.
I 2010 og 2011 opnåede Floriscount OLD adskillige sejre og placeringer ii unghesteklasser og kvalificerede sig gentagne gange til Bundeschampionat under Christoph Koschel.
I 2014 fortsatte Oliver Oelrich sin videre træning og samlede sejre og placeringer på internationalt plan Dette par vandt begge St. Georges Specials i Verden og kvalificerede sig derved til finalen i Nürnberg Burg Trophy samt Inter I konkurrencen i Nieuw en Sint Joosland/NED, hvor han blev nummer to i St. Georges og tredje i Freestyle. konkurrence. Floriscount OLD, er nu uddannet til Grand Prix og har vundet Grand Prix under Oliver Oelrich
I løbet af vinteren 2016/2017 overtog opdrætteren og ejerens datter Patricia von Merveldt hingsten, med med flere topplaceringer i Grand Prix
I Danmark blev han ved Nordic International Sales 2017 far til hingsteføllet Tophøjs Ferrari, der blev solgt for 60.000 €, og i finalen ved DM for ungheste i både 2017 og 2018 avlede han flere afkom med topplaceringer.
I 2019 fik Floriscount to sønner lkåret i Dansk Varmblod og 5 sønner fik licens i Tyskland, og to blev belønnet med titlerne præmiehingste. Floriscount er nu far til ca 25 kårede hingste og ca 130 statspræmiehopper.
Floriscount OLD kombinerer type, størrelse og karisma med en fremragende ridelighed ,samt fremragende gangarter, som han giver videre til sit afkom!

WFFS Negativ. og fri for OCD

FAR:
FLORENCIO I
FLORENSTAN I FIDELIO
RAUTE
WALESSA WELTMEYER
PIRELLI
MOR:
ARKONA
DONNERHALL DONNERVÅDRE
NINETTE
ARWALDIS WALLDORF
ATHENE

Bedækningspris:
1. rate 6.000kr. + moms
2. rate 6.000kr. + moms
Euro: 1400 + moms
2 doser pr brunst

Er på hingstelisten 2024