Crelido DVE 752

DET SIKRE VALG – INTERNATIONAL TOPHINGST

DVE 752 Elitehingsten Crelido
DVE 752 Elitehingsten Crelido

Født i tyskland 1996

Kåret i Holstein, Hannover, Oldenburg, Dansk, Svensk og Norsk Varmblod.

Elitehingst i Dansk Varmblod

Årets hingst i Dansk Varmblod 2012

170 cm

Mørkebrun

Crelidos kåringsbeskrivelse i Holsten: ”Overordentlig sympatisk velbygget Calido I-søn, som tillige har et meget moderne udtryk. Dens udtryksfulde hoved, gode halsform og den sluttede ryg matcher den fremragende overlinje. Det korrekte fundament bekræfter denne type- og eksteriørvurdering.
Hingstens bevægelsesforløb kendetegnes ved den rummelige galop og en trav med særdeles godt sving og bæring.”
Crelidos springteknik og formåen blev ligeledes fastslået, idet han vandt Dansk Ride Forbunds springchampionat for 4-års heste, hvor han bl.a. fik et 10-tal for ridelighed. Som 6-7-års opnåede han placeringer i MB/MA samt blev placeret i sin første S-start.
Crelido har med OL-rytteren Stein Endresen gået fra succes til succes. Parret havde i 2009 sejre og placeringer i Genève, Barcelona og Spruce Meadows i Canada. I 2010 fortsatte succesen, idet de var fejlfri ved CSIO Linz i 155 cm, CSIO Gijon 5-stjernet i 150 cm, CSI Oslo World Cup Grand Prix og sluttede med 4 fejl i World Cup-klassen ved CSI Lyon. I 2011 var de fejlfri ved CSI Arezzo samt fejlfri og blev nr. 3 på hjemmebane ved CSI Odense.
2012 var året, hvor Crelido blev udnævnt som ”Årets Hingst” i DV samt bl.a. vandt en klasse ved CSIO i Bernstorffsparken. Igen i 2013 var Crelido placeret i CSIO 5-stjernet i Oslo og Helsinki.
Tyngdepunktet i Crelidos afstamning er en sammenkobling af 7 x Cottage Son, 4 x Cor de la Bryère og 3 x Ramzes-blod. Hingsten selv har ca. 40% fuldblodsandel, hvilket medvirker til at forklare Crelidos avlssucces.
Igennem årene har Crelido været far til både bronze-, sølv- og guldmedaljehopper, men også under sadel har hans afkom formået at gøre sig positivt bemærket.
Her kan nævnes Charmeur, der med Astrid Gemal gentagne gange har vundet Dansk Ride Forbunds championater og repræsenteret Danmark i såvel Verden som ved Falsterbo Horse Show. Charmeur er uddannet til Grand Prix. Corinna ( Stutteri Hove) blev australsk mester i 2019 og er i bruttotruppen til OL i Tokyo 2020. Crelido-afkom har også med succes startet UVM i springning på Zangersheide, men også på de internationale springbaner er der Crelido-afkom, bl.a. Damgårdens Extens.
Crelido er far til flere avlsgodkendte hingste bl.a. Svalegårds Gold Crelido,. Crelido har afkom som har llaceret sig både i Falstero og Zangersheide .
Selvom Crelido er en ældre herre, er han stadig i super form og har særdeles god sædkvalitet!
Crelido har alt, man kan ønske sig!

Konstateret fri for OCD.WFFS Negativ

DVE 752 Elitehingsten Crelido
DVE 752 Elitehingsten Crelido
DVE 752 Elitehingsten Crelido
DVE 752 Elitehingsten Crelido
FAR:
CALIDO I
CANTUS CALETTO I
MONOLINE
BARONESS VII CORIANDER
KOLLET
MOR:
BORIA
RAIMONDO RAIMOND
EIKE
VORIA CANTARES
PALKURA

Bedækningspris:
1. rate: 3.500 kr. + moms
2. rate: 3.500 kr. + moms
Euro: 950 + moms


Er på hingstelisten 2024