Clear Heart Z DVH 1450
Født i Danmark 2020
Kåret i Hannover, Dansk Varmblod
Stg 172
Brun


OCD fri og ej WFFS bærer

Clear Heart Z er en særdeles spændende danskavlet springhingst , som er avlet hos Eva Jørgensen på Als .
Clear Heart Z er en storrammet hingst , men ædel og højtstillet med morderne snit . Han har et rigtig ” Hingste look ” og har et smukt hoved , fin passende lang og velansat hals . Overlinien er stærk rektangulær og smidig . Hingsten har gode stærke hove , han er meget velstillet og korrekt . Clear Heart Z bevæger sig super i skridt , fin og smidig i trav og ikke mindst udstyret med en super aktiv og energisk galop .
Hingsten lader sig let ride og går i god balance under rytter . Clear Heart Z springer med stor forsigtighed og med kæmpe kapasitet under rytter.
Afstamningen på Clear Heart Z er spændende . Alle hingste i afstamningen har gået svær springning på internationalt niveau . Både Casall Sem og Cabachon har stået hos os på Katrinelund og gået S springning under Stein Endresen .
Morstammen på unghingsten er også fantastisk godt trukket med Coulthard som morfar der var halv fuldblod . Akahn Z har vist sig at være specielt godt blod og har i Danmark lavet heste med kæmpe kapasitet og megen nerve .Den franske hingst I Love You som ligger i fjerde led er en legende i hele den europæiske springsport . Ud af morstammen er der mange sports heste som har konkurreret på højt plan internationalt bla Mjanghøjs Constantin Z ( Cabachon ) under Adelaine Lautie i 150 cm og Mjanghøjs Concept Z (Cantolar ) under Markus Hauri i 130 cm
Danskavlet springhingst med super aktuel afstamning til topsport .

Casall SEM CABACHON CASALL
LADY MOBILCOM
CORONA CORONADO
MISS SAIGON
MJANGHØJ'S COUNT ON ME Z COULTHARD COLMAN
OPHELIA XV
LINDVEDGÅRDS FRANSISKA 'Z A'KHAN Z
LINDVEDGÅRD'S LOVE FOREVER

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 3.000 kr. + moms
Euro: 820 + moms


Er på hingstelisten 2024

https://youtube.com/shorts/kEYDTHZGS24