Bueno SL DV1459

Mest benyttet 3 års hingst i 2023

Bueno SL
Bueno SL

Født d. 03.06.2020
Opdr: Stefanie Loehmann, Tyskland
Ejet af: Kristin Andresen, Equistallion.
Oldenburg
DE433330418020
Fri for WFFS og OCD
Måler 171 cmKåret i Hannover, Oldenburg , Sverige og Dansk Varmblod .


Bueno SL er en ædel men storrammet hingst med et super godt udtryk og et flot hingstepræg. Han har en stærk passende lang overlinie og et godt kryds der gør bagparten stærk og godt vinklet . Hingsten er udstyret med gode velformede hove og stærke velmarkerede led. Bueno har en taktfast regulær skridt og bevæger sig godt også i hele overlinien . Både traven og galoppen er spektakulær og han går med stor fremadsøgning og aktiv i både knæ og has . Han er en hingst som virkelig skiller sig positiv ud blandt andre unghingste . Buenos temperament er godt og roligt og han er en fornøjelse at have i stalden , hvor alle kan omgås ham .
Buenos far Bonds er en yngre hingst som gør sig særdeles positiv bemærket i avlen . Bonds var ” Siegerhengst” i Oldenburg i 2915 , og har gjort sig meget positiv bemærket ved de Tyske kåringer med adskillige kårede sønner . Bonds er en godt repræsentant for Belissimo blodet .
Buenos Farfar Foundation præsenterer Fiedertanz blodet på bedste vis . Foundation aflagde materialeprøve i Schliekau med dtessur karakteren 9,06 og går nu i sporten med Mathias Rath på Grand Prix niveau .
I tredje led har Bueno SL Plasier D`Amour og Rubinstein I i fjerde led . Alt i alt en meget gennemavlet dressurhingst med god klassisk blod fra de bedste hoppestammer i Oldenburg .
Ekstrem velgående dressurhingst som passer godt til mange danske hopper .
Tildelt 2 års avls godkendelse for 2024 og 2025

BONDS CALLAHO'S BENICIO BELISSIMO M
VALENCIA
RIOJA SIR DONNERHALL I
RHEA SILVA
BISCHOFF'S BESTE FOUNDATION FIDERTANZ
DONNA DORIA
WENDY PLAISIR D 'AMOUR
WALINDA

Bedækningspris:
1. rate: 4000kr. + moms
2. rate: 4000kr. + moms
Euro: 1080 + moms
2 doser pr brunst


Er på hingstelisten 2024