Bon Coeur

HØJAKTUEL HINGST BÅDE I AVL OG SPORT

Bon Coeur
Bon Coeur

Født i Tyskland 2012

Kåret i SWB, Oldenburg, Westfahlen og de sydtyske forbund

168 cm

Sort

Bon Coeur har en fantastisk elasticitet, kraftfulde men samtidigt lette og elegante gangarter.
Oversætter du hans navn Bon Coeur direkte får du hvad som karakteriserer den sort perle - et godt hjerte !

”Bon Coeur is a spectacular stallion with brilliant gaits. A rideability that makes it easy for the rider to do the job.”
Carl Hester

Han var præmiehingst i Verden 2014, vandt hans 30-dages test i Schlieckau, i et meget stærkt felt af super unghingste, med totalscore på 9,1 i gangarter. Under 30-dages testen blev han belønnet med maxpoint 10,0 flere gange.
Bon Coeur er flere gange blevet belønnet med 9,0 i ridelighed ved kvalifikationen til Bundeshampionatet. Han var champion i Hannover i 2016 og var både som 3,- og 4-års vice-Bundeschampion i Warendorf. Bon Coeur er en riktigt modern sporthest, med sina tre rigtig gode gangarter, sin fantastiska mekanik og suveræne ridelighed.
Han blev i 2017 tildelt udemærkelsen "Weltmeyer-Prize" fra Hannoveraner Forbundet for hans fantastiske år i sporten.

Bon Coeur gjorde i september 2018 sin førsta start i Sverige. I en 6-års klasse opnåede han hele 93%, med 10,0 for kapacitet. Bon Coeur var til start en gang mere i efteråret, en MsvB:5 hvor han vandt med 73,2%. Bon Coeur indledte stævnesæsonen 2019 stærkt , med at vinde en 7-års klasse med 80,3%,og da han også vandt sin anden start var han derfor allerede tidligt kvalificeret til Falsterbo Horse Show.

Bon Coeur har med Caroline Darcourt i sadlen haft en meget fremgangsrig 7-års sæson, hvor parret overbevidste det tyske rideforbund, og blev udtaget som reservehest til det tyske UVM hold.
Stævne sæsonen 2020 blev indledt på bedste vis med en 2.plads i Prix St Georges med 72,4% og sejr internationalt i Wellington i Intermediaire I med 71,9%. Under den anden konkurrenceweekend i Wellington vandt parret den internationale CD1I* Prix St Georges-klasse med 72,9%.

Afkom
Bon Coeur, hvis føl har været utrolige populære rundt om på følauktionerne,har også allerede gjort et stærkt indtryk på flere af Europas topryttere i dressur. Senest ved Elitefølauktionen i juli 2018 i München var det dyreste føl e. Bon Coeur.
Bon Coeur havde i august 2018 hele 24 sønner til forbesigtigelse i Hannover.
Under præmieringen i Verden, oktober 2018, blev hele 7 ud af 8 udtagne sønner godkendte, hvoraf 2 også blev tildelt titlerne præmiehingste. Bon Coeur var den hingst,som havde flest udtagne sønner.


I efteråret 2019 vidste Bon Coeur atter igen hvilken beskeler han er. Begge fremstillede sønner i Oldenburg blev præmieret med titlerne præmiehingste.
Den ene blev fløjhingst og solgtes efterfølgende på auktionen til DLZ Lodbergen for 660.000 euro.

Bon Coeur-sønnen Atterupgaaards Barcelo (ue. Caprimond) vandt i november 2019 den danske 35-dagstest med 914,5 points.

Fadern, Benetton Dream FRH 1301, kan du læse om her

Morfar Sandro Hit er overbevisende med hans nedavlingen af rigtig gode dressur heste. Han har også selv været national champion og vundet UVM for 6-års dressur heste.
Han har utallige afkom som går svær dressur, hvoraf et stort antal også har startet World Cup-finaler, OL og diverse mesterskaber.
I tredie led finder vi igen præsentationsblod gennem Carismo, e. Calypso II.
Springblodet længere bag har helt sikkert givet den stærke galop aktion og aktive bagben
Specielt i kombination med Sandro Hit har Calypso II lavet meget succérige dressurheste.
WFFS Negativ

FAR:
BENETTON DREAM
BRENTANO II BOLERO
GLOCKE
ROTKÄPPCHEN ROTSPON
DORNRÖSCHEN
MOR:
SONNENSCHEIN
SANDRO HIT SANDRO SONG
LORETTA
CARLA CARISMO
DONNA DIVA

Bedækningspris:
1. rate: 2.500 kr. + moms
2. rate: 6.500 kr. + moms

Variererne fragtomkostningerne vedrørende fragt + traces