Zodiac DVH 1158

BEVÆGELSE, TYPE OG FORMAT

DVH 1158 Zodiac
DVH 1158 Zodiac

Født i Danmark 2010

Kåret i Dansk Varmblod

Tildelt bronzemedalje

174 cm

Sort

Zodiac er en spændende danskavlet hingst på en af Danmarks bedste hoppestammer. Zodiac er en udtryksfuld sort hingst, højtstillet, smart og ædel. Han har et meget korrekt eksteriør med masser af hingsteudtryk. Hingsten er velstillet med gode hove, og røntgenmæssigt er han 100% i orden.

Zodiac er en letridelig og arbejdsvillig hingst og aflagde sin materialprøve i Danmark med 815 point og blev færdigkåret med medalje i Herning 2014.

Zodiacs far, BH Zack – international dressurhingst, har på trods af sin unge alder formået at skabe avlsmæssige resultater, fx fløjhingsten i Herning 2012 Zorba Højris, Zonik, Zalabaster, Zackerey og Sezuan – fløjhingst 2013 og tredobbelt verdensmester ved UVM i Verden.

Morstammen på Zodiac er meget stabil og gennemavlet. Moderen Marie Antoinette blev skadet som unghest, men har på trods af det gennemført en kåring og rideprøve til RDH. Zodiacs mormor, Antoinette, er kåret med sølvmedalje. Hun er opvokset på Katrinelund og var noget helt specielt for os, idet hun blev flasket op. Hun gik UVM for Danmark som 5-års og blev bedste danske hest, og gik ligeledes UVM som 6-års med et flot resultat. Antoinette blev uddannet på S-niveau, før hun gik i avlen, og hun har avlet fantastisk og givet sin helt utrolige gangformåen videre. Antoinette er mor til ”Årets hoppe 2011”, Prima Donna efter BH Don Romantic avlet af Birgitte Hofmeister. ”Årets hoppe 2015”, Vestervangs Delicious, er ligeledes på samme hoppestamme med Temptation som far.

Føllene efter Zodiac er passende store og højtstillede. Han formår at tilføre størrelse, udtryk og bevægelse – især galoppen er styrket på hans afkom.

Zodiac er nu uddannet på Grand Prix niveau under Severo Jurades.

Konstateret fri for OCD.WFFS Negativ.

DVH 1158 Zodiac
DVH 1158 Zodiac
DVH 1158 Zodiac
DVH 1158 Zodiac
FAR:
B. H. ZACK
ROUSSEAU FERRO
ZSUZSA
ORONA JAZZ
KARONA
MOR:
MARIE ANTOINETTE
DE NOIR DE NIRO
MAHARANI
ANTOINETTE ANDIAMO
CELDE

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 4.000 kr. + moms
Euro: 950 + moms

Frostsæd