Sandro's Adel DVH 1142

ATLETEN SOM AVLER STJERNEFØL

Født i Tyskland 2010

Kåret i Oldenburg, Mecklenburg, Oldenburg-international, Rheinland, de Sydtyske Forbund, Westfalen og Dansk Varmblod

168 cm

Brun

Sandro’s Adel er en yderst spændende hingst af allerbedste type, avlet ud fra konceptet præstationsblod på præstationsblod. Sandro’s Adel er i besiddelse af en yderst smidig bevægelse, især i galop, som resulterer i et sjældent talent for springning. Hingsten har en super teknik, bascule, kapacitet og er frem for alt forsigtig. Sandro’s Adel lader sig let og ubesværet ride. Han har i efteråret 2014 bestået materialprøve i Schlieckau i Tyskland med en springkarakter på 8,25 point. Ved egnethedstesten 2014 i DV reg. 3 fik han 9 i teknik, 9 i galop, 8,5 i kapacitet og en samlet score på 862,5 point. I finalen i Herning 2015 gik han som hingst uden for konkurrence, men med flotte 828 point.

Sandro’s Adel har i 2015 og 2016 været i sporten og blev i 2015 en flot nr. 3 i 5-års finalen i Falsterbo, ligesom han, både som 5- og 6 års, deltog i UVM på Zangersheide med succes under norske Benedikte Endresen.

Europas bedste springgener er forenet i Sandro’s Adels afstamning. Faderen Sandro Boy har med Marcus Ehning 25 S-sejre og har vundet 1,2 mio. euro. Ekvipagen har bl.a. vundet World Cup-finalen i Kuala Lumpur og Grosser Preis Frankfurt, og blev nr. 2 i Riders Tour 2010. Morfaderen Centadel har med Florian Meyer zu Hartum gået international S-springning med flere sejre og placeringer. Kannan, som findes i tredje generation, har i allerhøjeste grad præget international topsport, senest som far til den olympiske mester i springning Nino des Buissonets med Steve Guerdat i sadlen. Kannan ligger således som nr. 1 på WBFSH’s verdensrangliste over springbeskelere. Papillon Rouge, som ligger i fjerde generation, er ligeledes en legende i europæisk springsport. Oldemoderen Impala Rouge avlede med Chacco-Blue den kårede hingst Chacco Rouge. Den franske morstamme understreger det internationale islæt i unghingsten. Moderen Ceanna har en fuldblodsandel på 41,8%.

Konstateret fri for OCD.

Ejet i fællesskab med Paul Schockemöhle.

FAR:
SANDRO BOY
SANDRO SACRAMENTO SONG XX
DUERTE
WIADORA GRANNUS
WALIDE
MOR:
CEANNA
CENTADEL CENTO
LONDON
NAXIA DE BONNEVILLE KANNAN
IMPALA ROUGE

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 3.000 kr. + moms
Euro: 800

Frostsæd