Quidam de Revel DVE 516

En gave til den internationale springhesteavl og springsport

DVE 516 Quidam de Revel
DVE 516 Quidam de Revel

Født i Frankrig 1982

Kåret i utallige avlsforbund OL-deltager og Elitehingst i Dansk Varmblod

168 cm

Brun

Quidam de Revels egenpræstationer taler for sig selv. Ved OL i Barcelona vandt han bronze for hold og blev nr. 4 individuelt. Familien Velin købte hingsten i 1993, og Quidam de Revel blev dernæst Thomas Velins faste partner i international springning. Parret høstede utallige sejre blandt andet i Grossen Preis von Hannover og Aarhus Masters på Vilhelmsborg.

Quidam de Revels store avlsmæssige gennemslagskraft blev markant demonstreret ved WEG i Jerez i Spanien, hvor han var suverænt stærkest repræsenteret med ikke mindre end hele ti afkom. Han er desuden far til 48 CSI-vindere, og er i Tyskland repræsenteret med mere end 80 afkom, der konkurrerer på S-niveau. Quidam de Revel ligger som nr. 10 på verdensranglisten i 2014. Han er far til adskillige kårede hingste, og med flere end 30 alene i Tyskland, har Quidam de Revel formået at danne sin helt egen hingstelinje i flere forbund rundt omkring i Europa. Tænk blot på tophingste som: Quite Easy I, Quidam’s Rubin, Quinar og Quite Capitol.

Ved holstenerkåringen i 2012 viste Quidam at han stadig er topaktuel, idet han er far til fløjhingsten Quvee Prestige, som er en super atlet af allerbedste type. Quidam de Revel giver dig alt, hvad du behøver, hvis du ønsker at avle springheste af international kvalitet.

Konstateret fri for OCD.

DVE 516 Quidam de Revel
DVE 516 Quidam de Revel
FAR:
JALISCO B
ALME Z IBRAHIM
GIRONDINE
TANAGRA FURIOSO XX
DELICIEUSE
MOR:
DIRKA
NANKIN FRA DIAVOLO XX
CONSTELLATION
ONDINE DE BAUGY HARPHORTAS
NADINE

Bedækningspris:
Frostsæd 1 strå 5.600 dkr. + moms
ICSI pris 7500 dkr + moms
Ved drægtig hoppe betale der 25.000 dkr + moms senest 1 okt.