Godsend du Reverdy DVH 853

VELAFPRØVET PRÆSTATIONSBLOD TIL AVL OG SPORT

Født i Frankrig 1994

Kåret i Frankrig og Dansk Varmblod

International Grand Prix-vinder og Danmarksmester

170 cm

Fuks

DVH 853 Godsend du Reverdy
DVH 853 Godsend du Reverdy

Godsend du Reverdy er en smidig og letgående hingst med stor ridelighed og et godt temperament.
Han er tillige præstationsmæssigt fantastisk gennemavlet og trukket på de bedste franske blodlinjer. Faderen Quidam de Revel ligger i toppen på verdensranglisten for avlshingste i springning, og morfaderen Grand Veneur regnes for en af grundstenene i moderne fransk springavl.
Godsend du Reverdy har i en årrække stadfæstet sit navn i dansk springsport ved at vinde DM i 2003 med Thomas Velin, men også internationalt har Godsend du Reverdy gjort sin entré med placeringer i internationale World Cup-springninger.
I 2006 var han således placeret i følgende klasser: World Cup Verona, Grand Prix Stockholm, Grand Prix Falsterbo, Grand Prix Strömsholm og Grand Prix Valkenswaard. I 2007 var han placeret i Championat von Leipzig, ved CSIO i København, CSIO i Drammen, vandt Grand Prix i Odense og ved julestævnet Olympia i London vandt han en 160 cm-klasse. Også i 2008-2012 har hingsten haft store sejre i blandt andet CSIO Falsterbo, CSI Helsinki og CSI Stuttgart.
Han er særdeles velegnet til dansk springhesteavl, idet han typemæssigt opfylder de danske krav, har en højst interessant afstamning og særdeles flotte præstationer fra konkurrencebanerne.
Avlsmæssigt formår han at slå igennem, idet han avler føl af meget høj kvalitet med super type og bevægelse. Tænk blot på ”Årets springføl 2006” Kikanalo og ”Årets springføl 2007” Hummels Minnie the Moocher, som i 2010 fik tildelt sølvmedalje efter en sadelkåring med 815 point i springning. I 2010 var han ligeledes far til ”Årets bedste springhingsteføl” på Katrinelund.
Hingsten Kikanalo er endvidere kåret i Dansk Varmblod.
I 2014 blev Godsend du Reverdy-datteren Hummels Fallulah kåret til ”Årets springhoppe” i DV.
I 2018 blev sønnen Stenbækgårds Mojito nr. 5 ved DRF’s springchampionat for 5-års heste.
Igen i 2019 var sønnen Stenbækgårds Mojito med i finalefeltet ved DRF’s championatsfinaler for 6-års heste samt vinder af flere 135 cm klasser gennem hele sæsonen.
Hingsten er nu pensioneret fra sporten og står til rådighed for avlen med fersk sæd.
Konstateret fri for OCD.WFFS Negativ.

DVH 853 Godsend du Reverdy
DVH 853 Godsend du Reverdy
DVH 853 Godsend du Reverdy
DVH 853 Godsend du Reverdy
FAR:
QUIDAM DE REVEL
JALISCO B ALME Z
TANAGRA
DIRKA NANKIN
ONDINE DE BAUGY
MOR:
VENUE DE LA LANDE
GRAND VENEUR AMOUR DE BOIS
TANAGRA G
OLGA DE LA LANDE ST BRENDAN
FLORALIE

Bedækningspris:
4000 dkr pr strå EURO 550

Ej på hingstelisten, husk selv at søge om hingste ej på listen.