Casall SEM DVH 1251


EN DANSKFØDT HINGST MED EN FANTASTISK INTERNATIONAL POTENTIALE

DVH 1251 Casall Sem
DVH 1251 Casall Sem

Født i Danmark 2013

Nr. 2 i DV's følfinale 2013

Præmiehingst i Dansk Varmblod 2017

Kåret med sølvmedalje

Kåret i SWB med 41 point i 2019 og oldenborg 2020.

Nr 2 til norsk indendørs mesterskab

173 cm

Fuks

Casall Sem er en topmoderne danskfødt hingst, som blev kåret og præmieret i 2017.
Casall Sem var allerede som føl noget helt særligt og blev ved DV’s Eliteskue i 2013 nr. 2 i finalen med bl.a. 9 for type. Casall Sem er helt komplet bygget, som en moderne springhest – stor, ædel og elegant. Han er meget velstillet med korrekt fundament og gode hove. Hingsten er desuden særdeles ridbar med et super sind samt smidig og ekstremt forsigtig og går næsten altid fejlfri.
Han blev ved kåringen tildelt 9 for type og 9 for springning. Casall Sem aflagde en fremragende 10-dages test og aflagde i 2018 materialprøve med en samlet score på 835,5 point. Casall Sem var desuden i finalen ved DRF’s springchampionat for 5-års heste.
I 2019 var han igen i finalen ved DRF’s springchampionat for 6-års heste og går nu som 9-års 150 cm internationalt med Stein Endresen . Ved " Spring Tour i Spanien var han flere gange placeret .
Casall Sems far, Cabachon, var under Stein Endresen allerede som 8-års kendt af alle i springverdenen. Cabachon gik som 8-års World Cup med stort overskud og blev efterfølgende solgt til Ukraine, og måtte derfor forlade hingstestalden på Katrinelund. Cabachon havde i 2018 otte afkom med til unghestechampionatet i Herning ud af 32 deltagende heste. Casall Sems farfar, Casall, er en af verdens mest vindende springhingste og blev pensioneret i 2017 efter en fantastisk karriere under Rolf-Göran Bengtsson.
Morstammen på Casall Sem er ud af den kendte holstenske hoppestamme 5064, hvorfra også Calido I stammer. Udover dette er mormoderen ligeledes efter Calido I, så der er direkte linjeavl. Coronado I, som er morfar, har et springindeks på 153 og er naturligvis elitehingst. Casall Sems mor, Corona, er RDH-kåret i Danmark og præmieret og afprøvet i Tyskland med bl.a. 9 for kapacitet i springning. Hun var endvidere udtaget til eliteskuet som 2-års i Danmark.
Corona er mor til fem føl på seks sæsoner. Oldemoderen e. Calvados/Roman har lavet fem afkom, som alle har gået S-springning. I hoppestammen findes flere kårede hingste, som har gået svær springning, bl.a. Little Rock.
Casall Sems første følårgang var fremragende. Han stillede tre afkom ved DV’s følskue i Ikast, og alle gik i finalen. Bedste springhoppeføl blev Catara Top fra Stephan Ingildsen, som ligeledes blev udtaget til eliteskuet. Catara Top blev også bedste springhoppeføl ved Katrinelunds Følchampionat, hvor bedste springhingsteføl også var efter Casall Sem, nemlig Cooper fra Anita Dahl. Cooper blev også nr. 2 i Ikast. Igen I 2019 avlede Stephan Ingildsen superføllet Sidekick Top, som blev bedste føl i region 6 samt udtaget til eliteskuet. Sidekick Top blev i 2022 udtaget til hingstekåring . I 2021 blev Casall Sem sønnen Mosgaards Chucky opdrættet af Martin Mosgaard " Årets springhingsteføl ".

Konstateret fri for OCD.WFFS Negativ

DVH 1251 Casall Sem
DVH 1251 Casall Sem
DVH Casall Sem
DVH Casall Sem
FAR:
CABACHON
CASALL CARETINO
KIRA XVII
LADY MOBILCOM CONCERTO II
EICHE I
MOR:
CORONA
CORONADO CORRADO I
ZAALA
MISS SAIGON CALIDO I
E-CISKA

Bedækningspris:
4000 dkr pr strå euro 550

Ej på hingstelisten, husk at søge om hingste ej på liste.