De l'Or DVH 1106

Den klassiske topbeskeler.

DVH 1106 De l'Or
DVH 1106 De l'Or

Født i Tyskland 2009

Kåret i Hannover, Westfalen, Rheinland, de Sydtyske
Forbund og Dansk Varmblod

168 cm

Svedfuks

De l’Or havde sin entré ved hannoveranerkåringen i oktober 2011, hvor han allerede fra første trin dansede sig ind som ”publikumsfavorit”. Gennem hele kåringsforløbet var han klart en af de bedste, og det var åbenlyst for alle, at han blev udnævnt som præmiehingst. På auktionen blev han indkøbt til hingstestalden på Katrinelund, i fællesskab med norske Kristin Andresen.

De l’Or (betyder ”lavet af guld”) er en hingst af allerbedste type og blev under kåringen benævnt som ”fremtidens hingst”. Hingsten har tre store, regulære, taktfaste gangarter, hvor især galoppen er bemærkelsesværdig. De l’Or har et temperament som alle ønsker sig, rolig i stalden og villig og arbejdsom under rytter. Hingsten udviste allerede i februar 2012, ved privathingstefremvisningen i Verden, stor ridelighed og en fantastisk indstilling til jobbet. I efteråret 2013 aflagde De l’Or sin brugstest i Schlieckau i Tyskland, hvor han bestod med bravur med en dressurkarakter på 8,4 point.

Dancier, som er far til De l’Or, var selv fløjhingst i Hannover i 2004 og materialprøvevinder med 146 point i 2006. Han gik i finalen i Bundeschampionatet i 2008 og er nu uddannet til S-niveau.
Hoppestammen bag De l’Or (stutenstamm der Jucunde) er stabilt opbygget gennem Rubinstein og Argentan, således at hingsten har velkendte Absatz på både mor- og farsiden. Hoppestammen danner baggrund for flere Grand Prix-heste i dressur, men også et par springheste gennem Espri. Mest kendt fra denne stamme i Danmark er hingsten Voltaire e. Wedekind.

Det glæder os, at avlerne har taget godt imod ham, og det er enestående at se hans gennemslagskraft på føllene. Der er af de første årgange fremstillet flere topføl efter ham, og af den første årgang blev en af hans sønner kåret i Hannover.


Konstateret fri for OCD.WFFS Negativ

DVH 1106 De l'Or
DVH 1106 De l'Or
FAR:
DANCIER
DE NIRO DONNERHALL
ALICANTE
LACARNA LANCIER
ESPINA
MOR:
RIEKE
ROTSPON RUBINSTEIN I
ANTALIA
ANGORA ARGENTAN
WAPITA

Bedækningspris
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 4.000 kr. + moms
Euro: 900