Casall SEM DVH 1251

EN DANSKFØDT HINGST MED EN FANTASTISK INTERNATIONAL BAGGRUND!

DVH 1251 Casall Sem
DVH 1251 Casall Sem

Født i Danmark 2013

Nr. 2 i DV's følfinale 2013

Præmiehingst i Dansk Varmblod 2017

173 cm

Fuks

Casall Sem er en topmoderne danskfødt hingst, som blev kåret og præmieret i 2017.
Casall Sem var allerede som føl noget helt særligt og blev ved DV’s Eliteskue i 2013 nr. 2 i finalen med bl.a. 9 for type. Casall Sem er helt komplet bygget, som en moderne springhest – stor, ædel og elegant. Han er meget velstillet med korrekt fundament og gode hove. Hingsten er desuden særdeles ridbar med et super sind, samt smidig og forsigtig. Han blev ved kåringen tildelt 9 for type og 9 for springning. Casall Sem aflagde en fremragende 10-dages test, og blev flot indsynet til test i efteråret 2017, men en gammel skade viste sig igen sidst på testperioden. Pga. hans ridelighed og springformåen i Herning 2017, og den første del af testen, har hingsten fået tildelt bedækningstilladelse igen i 2018.
Casall Sems far, Cabachon, var under Stein Endresen allerede som 8-års kendt af alle i springverdenen. Cabachon gik som 8-års World Cup med stort overskud og blev efterfølgende solgt til Ukraine, og måtte derfor forlade hingstestalden på Katrinelund. Cabachon har i 2018 8 afkom med tiunghestechampionatet i Herning ud af 32 deltagende heste.
Casall Sems farfar, Casall, er en af verdens mest vindende springhingste, og blev pensioneret i 2017 efter en fantastisk karriere under Rolf-Göran Bengtsson.
Morstammen på Casall Sem er ud af den kendte holstenske hoppestamme 5064, hvorfra også Calido I stammer. Udover dette er mormoderen ligeledes efter Calido I, så der er direkte linjeavl. Coronado I, som er morfar, har et springindeks på 153 og er naturligvis elitehingst.
Casall Sems mor, Corona, er RDH-kåret i Danmark og præmieret og afprøvet i Tyskland med bl.a. 9 for kapacitet i springning. Hun var endvidere udtaget til eliteskuet som 2-års i Danmark. Corona er mor til fem føl på seks sæsoner. Oldemoderen e. Calvados/Roman har lavet fem afkom, som alle har gået S-springning. I hoppestammen findes flere kårede hingste som har gået svær springning, bl.a. Little Rock. Vi afventer med spænding den første følårgang i foråret 2018!

Konstateret fri for OCD.WFFS Negativ

DVH 1251 Casall Sem
DVH 1251 Casall Sem
DVH Casall Sem
DVH Casall Sem
FAR:
CABACHON
CASALL CARETINO
KIRA XVII
LADY MOBILCOM CONCERTO II
EICHE I
MOR:
CORONA
CORONADO CORRADO I
ZAALA
MISS SAIGON CALIDO I
E-CISKA

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 4.000 kr. + moms
Euro: 900