Cantolar DVH 1135

KAPACITET I SPORT – SIKKERHED I AVL!

DVH 1135 Cantolar
DVH 1135 Cantolar

Født i Tyskland 2010

Kåret i Hannover, Mecklenburg, Svensk Varmblod, Oldenburg, Oldenburg-international, Rheinland og de Sydtyske Forbund

Fløjhingst i Dansk Varmblod 2013

172 cm

Brun

Cantolar viste sig overbevisende ved hannoveranerkåringen i Verden i 2012, og blev udnævnt til præmiehingst. Hingsten blev i marts 2013 fløjhingst i Dansk Varmblod med stor ros for sit moderne eksteriør, sin fremragende teknik og enorme springformåen.
Ved materialprøven på Schlieckau i Tyskland aflagde Cantolar en super test med hele 9,25 point i springning. I sporten har Cantolar selv bevist sit værd med sejre og placeringer i flere ”springpferdeprüfungen”.
Cantolar bliver uddannet af Stein Endresen, og har allerede placeringer i S-springning i 2018.
Cantolars far, Canstakko, var også præmiehingst og blev nr. 2 ved materialprøven med 10,0 i løsspringning og 9,5 hos fremmedrytteren. I 2010 vandt Canstakko to kvalifikationer til Bundeschampionatet og er far til flere fløjføl og kårede hingste.
Moderen til Cantolar, Singular’s Queen, stammer fra den kendte brazil-holsteiner Singular Joter I, der har avlet 36 succesfulde S-springheste, bl.a. Sinclaire under Christian Ahlmann. Fuldblodshingsten Augustinus XX giver i tredje led den saft fra fuldblodet, der skal til for at avle en tophingst. Cantolar er avlet på den hannoveranske hoppestamme 460, hvoraf der er avlet 11 kårede sønner, bl.a. Berlins Boy, Goodwill, Laudatio (fløj og materialprøvevinder i Oldenburg) og Polling.
De første følårgange efter Cantolar var meget overbevisende med flere præmieføl både i Danmark og Tyskland. Ved Dansk Varmblods Eliteskue i 2015 var der to Cantolar-føl i finaleringen ud af 16 bedækkede hopper, hvilket resulterede i, at Caiton Ravnes-have efter Cantolar blev ”Årets springhingsteføl”. I 2016 var føllene igen i særklasse med bl.a. vinderføllet ved Katrinelund Følchampionat, Castro Sem, der nu er ejet af norske Katharina Andresen.
Afkom efter Cantolar bliver store, ædle og særdeles velspringende.

Konstateret fri for OCD. WFFS Negativ

Ejet i fællesskab med Paul Schockemöhle.

DVH 1135 Cantolar
DVH 1135 Cantolar
DVH 1135 Cantolar
DVH 1135 Cantolar
FAR:
CANSTAKKO
CONTURO CANTUS
FARA
STAKKATO¨S DEERN STAKKATO
FÜRSTIN
MOR:
SINGULAR'S QUEEN
SINGULAR JOTER SILVESTRE
RAVELLA
AZANIA AUGUSTINUS XX
AKELEI

Bedækningspris:
1. rate: 3.000 kr. + moms
2. rate: 4.000 kr. + moms
Euro: 900