<

Fredbo's Garmin og Julie Ladefoged Loldrup30-10-2017 - 09:22

Samlet vinder af DSP's avls Championat for 7-års dressur ponyer

Dansk Sportspony Avls Championat blev i weekenden afholdt på Ikast Ridecenter.

Fredbo's Garmin og Julie Ladefoged Loldrup kom velforberedte og med en god fornemmelse i maven,efter at have vundet kvalifikationen i august og derefter være direkte kvalificeret til finalen.

Lørdagens semifinale vandt parret med karaktererne 152,167 point, hvor de opnåede 8 for trav - 7,8 for skridt - 8,2 for galop - 8 for ridelighed og 8,5 for kapacitet samt 71,167 point for programridning,hvor de blev bedømt af to dommere,Carsten Back Pedersen og Lone Dyg Mikkelsen.

I søndagens finale opnåede parret for trav 8,2 - 8,5 for skridt - 9 for galop - 7 for ridelighed og 8,8 for kapacitet samt 68,5 for programridning og med tre dommere Birthe Lyder Nielsen, Christine Stahl og Ivan Thomsen gav det ialt 234,50 point og sammenlagt en flot sejr til Fredbo's Garmin og Julie Ladefoged Loldrup og dermed Vinder af Dansk Sportspony Avls Championat for 7-års dressur ponyer. 

Stort tillykke til opdrætter Anne Louise Fredbo,Julie og hele teamet rundt hende,samt også et stort tillykke til de hoppeejere der har været så fremsynet at bruge Fredbo's Garmin.

 

Foto : Privat<