< tilbage 23-05-2022 - 07:39

Quintet og Casall SEM klarede sig godt i Drammen.

DV-hingsten Quintet vandt i  140 cm-klasse i norske Drammen med sin norske rytter, Benedikte Serigstad Endresen. I samme klasse blev en anden DV-hingst, Casall Sem, placeret på femtepladsen med Stein Endresen i sadlen. Begge hingste er ejet af Katrinelund i Danmark

Den danske hingstestation Katrinelund, kan glæde sig over at to af deres hingste gjorder det rigtig godt ved de internationale stævner i norske Drammen, hvor de bliver redet af de norske ryttere Benedikte og Stein Endresen. 

Det lykkedes det den 10-årige Quintet e. Quintender/ Stakkato at vinde 140 cm-klasse med Benedikte Serigstad Endresen i sadlen, mens den 9-årige Casall Sem e. Cabachon/ Coronado (opdr. Esben Pedersen) tog femtepladsen med Stein Endresen i sadlen. 

– Benedikte red sin første tur på Quintet til Hingstekåring i Herning i år, og herefter fortsatte hun træningen af hingsten. Quintet viser endnu en gang, at han er en hingst med kapacitet, som også har den rigtig indstilling til springning, og han levere sit bedste sammen med Benedikte, fortæller Ib Kirk fra Katrinelund og fortsætter 

– Casall er en hingst, der har været rigtig godt med i sporten i år. Han springer 150 cm som 9-års sammen med Stein. Alle gør det fantastisk og vi er så stolte over deres præstationer. 

Casall vender tilbage til Katrinelund om en uges tid, hvor han igen vil stå til rådighed for avlen. 

<