< tilbage 15-09-2018 - 21:17

Tajulla og Stein Endresen - placeret med en flot nulrunde i B-finalen

Ved UVM på Zangersheide

Tajulla e.Acolino  / Crelido og Stein Endresen havde nogle flotte runder ved UVM for unge springheste på Zangersheide.

I den anden kvalifikation fik parret et let nedslag på den svære bane og i dagens B-finale red de en flot flot nulrunde med placering til følge – se videoen her

Tajulla kvalificerede sig til UVM ved at vinde 6-års Breeders Trophy ved Arendal & Grimstad Rideklub,Norge.

Hun har allerede flere sejre og placeringer med Stein Endresen i sadlen.

Både faderen Acolino og morfaderen Crelido har Stein redet Grand Prix på,med utallige sejre og placeringer til følge,så spændende bliver det at følge Tajulla, som ifølge Stein, slægter sin far og morfar på og er godt på vej til Grand Prix.  

Tajulla er opdrættet af R.Nielsen og Ib Kirk og moderen til Tajulla, Talida har iår et Casall Sem hingsteføl ved siden,og hendes ældste søn e.Krake Ask,Nimble - som nu går under navnet Hello M'Lord med Scott Brash i sadlen,har allerede opnået flotte resultater på de internationale springbaner rundt om i verden.

Hendes 5-årige søn e.Cabachon ,Dansler blev nr. 2 i PAVO - kvalifikation til DRF 5-års Championat

ved DDHS stævnet på Vilhelmsborg,med Laila Pedersen i sadlen,parret opnåede 8,2 og er klar til DRF Championats finaler på Blue Hors.

Talidas 4-årige søn e.Sandro's Adel Katrinelund Satisfaction vandt kvalifikationen til DRF 4-års championat på Bækgården og ligger nr.1 på landsplan med karakterene 8,5 - han blev flot redet af Laila Pedersen,også han er klar til DRF Championats finaler på Blue Hors.

Flotte resultater for alle Talidas afkom, og hjemme i stalden på Katrinelund venter en nu 1-års hingsteplag efter Cantolar,samt en 3-års hoppeplag efter Sandro’s Adel.

Iår er Talida atter bedækket med Casall Sem.

Foto : Privat

 

<