< tilbage 21-07-2017 - 13:19

Så er det dagen før dagen

Ses vi imorgen ?

Team katrinelund og en god flok af frivillige hjælpere er ved at gøre klar til årets følbegivenhed – nemlig Katrinelunds Følchampionat 2017 som afholdes i morgen lørdag d.22 juli og med den sidste vejrmelding, hvor de har lovet op til 23 grader og sol  - ja så bliver det et perfekt vejr til følfremvisning.

70 føl har meldt deres ankomst, og som altid bliver det spændende at se de første årgange, iår efter Grim St Clair (i Danmark) og Romeo.

Derudover får vi dejlige afkom at se efter Crelido,Cantolar,Balou du Rouet,Complete,Quintet, Ce-Matin, Hesselhøj Donkey Boy,Freestyle,Fürst Romancier,Skovens Rafael,Tailormade Temptation, Katrinelund Tin Tin,Zodiac,De l’Or og Fredbo's Garmin.

Dommerne vil i løbet af dagen udtage de bedste føl til ærespræmieringen, hvor dagens bedste hoppe- og hingsteføl i henholdsvis dressur og spring vil blive fundet.  -Også iår har vi det særdeles kompetente dommerpar Jens Søgård og Andreas Jönsson til at bedømme føllene. Parret levererede sidste år gode beskrivelser af de fremmødte føl og forstod at levere spænding i udnævnelserne til det sidste

Vi håber så mange som muligt finder vej til Solskinsøen Mors i morgen og vi starter med første hold i ringen kl.9.30 og forventer at afslutte dagen ved 16 tiden.

Traditionen tro vil det være muligt at købe mad og drikke i i cafeteriet, og der er naturligvis gratis entré 

Kataloget kan ses online her

Vel mødt til en herlig dag med masser af fine føl, dejlige hopper og glade mennesker med Limfjorden som den smukkeste kulisse 😊
 

< Tilbage