< tilbage 23-02-2018 - 09:38

Flash på DV's auktion i Herning

Lørdag d.10 marts kl. 16.00 i hal M

Flash e.Fürstenball / Tailormade Temptation kommer på Dansk Varmblod's forårsauktion ved hingstekåringen i Herning lørdag  d.10 marts kl. 16.00 i hal M.

Dansk Varmblod skriver følgende om Flash :

”Flash er en meget charmerende, udtryksfuld, harmonisk og meget velbygget 3-års hingst, der er udtaget til hingstekåring. Han er meget let at arbejde med og viser sig allerede nu rigtig godt under rytter med god fremadsøgning og stor samarbejdsvilje. Han besidder tre rigtig gode gangarter, hvoraf traven er meget iøjnefaldende med utrolig god balance, takt og bæring.

Han er efter elitehingsten Fürstenball, der kendes for at stemple sine afkom med type, bevægelse, temperament og ridelighed i top. Desuden er han ud af en særdeles spændende svensk hoppestamme, der har leveret et utal af topheste, og det er samme stamme, der ligger bag en af verdens bedste dressurheste Mistral Højris. Stammen har givet et væld af succesfulde dressurheste, kårede hingste, medaljehopper og succesfulde auktionsføl såsom Dancing Boy og Elitefølauktionens hidtil dyreste hoppeføl Vianna”

Flash er avlet af Lena og Ulrik Kristensen og klargøres og fremvises af Katrinelund.

 

Se DV's info,billeder og video om  ham her 

< Tilbage