< tilbage 22-08-2018 - 14:18

Acolino datter vinder af Breeders Trophy for 6-års

I Norge

Arendal & Grimstad Rideklub,Norge afholdt i weekenden Breeders Trophy for 4-,5-,6- og 7-års springheste, og dermed også den norske udtagelse til UVM i Zangersheide d.12-16 september.

6-årige Tajulla,hoppe efter Acolino/ Crelido,opdrættet af Ib Kirk / R.Nielsen, vandt med Stein Endresen i sadlen 6 - års Breeders Trophy og er dermed klar til verdensmesterskaberne for unge springheste i Zangersheide.

Moderen til Tajulla,Talida har iår et Casall Sem hingsteføl ved siden,og hendes ældste søn e.Krake Ask,Nimble - som nu går under navnet Hello M'Lord med Scott Brash i sadlen,har allerede opnået flotte resultater på de internationale baner rundt om i verden.

Hendes 5-årige søn e.Cabachon ,Dansler har lige gået en flot nul runde i LA* ved DDHS stævnet på Vilhelmsborg,med Laila Pedersen i sadlen,og er så klar til DRF 5-års championatet kvalifikation på søndag.

Talidas 4-årige søn e.Sandro's Adel Katrinelund Satisfaction vandt kvalifikationen til DRF 4-års championatet på Bækgården og ligger nr.1 på landsplan med karakterene 8,5 - han blev flot redet af Laila Pedersen.

 

Video af Tajulla ses her

Video af Dansler ses her

 

 

Foto: Privat

< Tilbage