< tilbage 09-03-2018 - 07:52

Hingtekåringens første dag bød på spænding

Torsdag blev til en dag med alle følelser i spil

Torsdag var dagen hvor selve hingstekåringen gik i gang fra morgen stunden med fastbund til de 3 og 4 års hingste. Alle hingste viste sig flot på fastbund og opførte sig særdeles eksemplariske. Senere på dagen blev de 4 års hingste vist under rytter og herefter kom selve kåringen. Alle 3 fire års hingste viste store kvaliteter under rytter - de to springhingste Svalegårids Gold Crelido samt Katrinelund Satisfaction viste under berider Laila Pedersen, stor kapacitet samt teknik og der er ingen tvivl om at det er to heste, som er særdeles spændende til fremtiden. Det blev dog desværre kun til endelig kåring af Svalegårds Gold Crelido, som nu er klar til at servicere avlshopperne i sæsonen. Kåringenskommissionen valgte ikke at kåre Katrinelund Satisfaction tiltrods for en særdeles flot materialprøve og flot fremvisning i Herning. Vi vil dog glæde os til at fremvise Satisfaction i springchampionaterne i de kommende år - her er nemlig en hest til de internaitonale baner.

 

Katrinelund Ferrari blev også fremvist under berider Cabrina Zillo Geip og han viste stor ridelighed samt kapacitet til fremtidens dressurbaner. Han blev tildelt 1 års bedækningstilladelse.

 

Cantolar og Stein Endresen var til start i CSI3* 1.40 cm klasse, hvor de leverede to flotte nulrunder og var dermed placeret i klassen.

< Tilbage