< tilbage 19-08-2018 - 11:52

Fine føl efter Katrinelunds hingste

Ved Elite auktionen d.25 august kl.19.00

Dansk Varmblod afholder Eliteskue d.25 & 26 august på Vilhelmsborg med de bedste føl og unghopper udtaget i løbet af sommeren.

- se tidligere artikel om hvilke føl og hopper efter Katrinelunds hingste som er udtaget her

Også Eliteauktionen er med deltagelse af føl efter Romeo,Hesselhøj Donkey Boy samt Floriscount.

 

Kat.nr. 402 - Borbjergs Maestro De Bela 

e.Romeo / De Noir , opdættet af Jørn Dahl.

 

DV's beskrivelse:

 

"Højtstillet, velrejst hingsteføl med fremragende gangarter og med et udtryk som siger ”her kommer jeg”. Hans mor er hovedstambogshoppe, der har aflagt og bestået rideafprøvning. Hans far Romeo er en af de få tilbageværende hingste, der repræsenterer det særdeles værdifulde gangartsblod fra Rubinstein-linjen og ikke mindst rideligheden. Morfar De Noir har gennem tiderne vist sig som rigtig værdifuld på morsiden, hvor vi aktuelt jo har den underskønne UVM-hoppe Delizia med Fürstenball som far og netop De Noir som morfar. Længere ude i hoppestammen finder vi Michellino, som jo er garant for både power og evner for de helt svære øvelser. Et føl som ligner både et hingsteemne og en topridehest"

Video kan ses her

 

 

Kat.nr. 421 - Delaney Lindebjerg

e.Hesselhøj Donkey Boy / BH Don Shufro, opdrættet af Ulla & Kristian Bech

 

DV's beskrivelse:

 

"Højtstillet, velrejst dressurhingsteføl, der i sin afstamning næsten overvejende består af individer, der selv har leveret sportslige resultater i dressur, heraf flere på højt niveau. Han er selv meget aktiv i sit bevægelsesforløb, og har tre særdeles gode gangarter med god balance, aktion og opad-bakke-tendens i trav og galop, og taktfast og rummelig skridtbevægelse. Far er Hesselhøj Donkey Boy, som er guldmedaljehingst i DV. Hesselhøj Donkey Boy vandt sidste år bronze ved UVM i Ermelo og blev i år blev placeret som nr. 5 i finalen. En hingst som viser stor ridelighed samtidig med, at han også præger sine afkom positivt. Morfar Blue Hors Don Schufro taler for sig selv"

Video kan ses her

 

 

Kat.nr. 458 - Holmens Farenzo

e.Floriscount / Tailormade Temptation,opdrættet af Stutteri Holmen v/Diana vejrsø Kruse

 

DV's beskrivelse

 

"Floriscount er far til dette elegante dressurbetonede hingsteføl, og Tailormade Temptation er morfar. Det er et smidigt og udtryksfuldt føl med passende store rammer. Der er taktfast og rigtig god skridtbevægelse og særdeles rummelige og velbalancerede gangarter i både trav og galop med god opad-bakke-tendens. Et meget korrekt føl med det rigtige look og udtryk. Floriscount udmærker sig ved at være en særdeles god beskeler, som præger sine føl positivt i både type og bevægelse"

Video kan ses her

 

Foto: Kalhave Foto  / Arkiv

< Tilbage