< tilbage 18-08-2017 - 09:16

Katrinelund's hingste repræsenteret af 6 fantastiske føl

på Eliteskuets auktion

Ved Eliteskuets auktion lørdag d.26 august er der blandt åres flotte kollektion 6 dejlige føl efter henholdsvis Hesselhøj Donkey Boy,Romeo,Cantolar og Grim St Clair.

 

Kat.410

Hesselhøj Dancing Donkey 

 

Føllet er trukket på en meget præstationsstærk hoppestamme, der har leveret et hav af højtkårede hopper og succesfulde dressurheste. Oldemoderen er guldemedaljehoppe, og mormoderen har startet Intermediaire og er klar til Grand Prix. En hoppestamme der understreger føllets potentiale som hingsteemne.

 

Mere info og video her

 

 

Kat.414

Svalegårds Hot Boy

 

Svalegårds Hot Boy er ud af en særdeles stærk præstations afstamning, hvor både mor og far er UVM deltagere !

Mor stammen : Svalegårds Hottie e. Hotline/De Noir

Allerede til to års skue, kommenterede Poul Graugård hende til at være en hoppe af internationalt format.

Resultater:  

- som 3 års: flot rideprøve og tildelt sølvmedalje.vandt 3 års championatet på Blue Hors og blev der solgt til Blue Hors.

- som 4 års: flot egnethedstest og efterfølgende 2. Plads ved unghestechampionatet i Herning med Maria Anita Andersen i sadlen.

- som 5 års: vandt både DRF indledende samt finalen ved JBK.Repræsenterede DK ved UVM og fik en 4. Plads

- som 6 års: Repræsenterede igen DK ved UVM - Umiddelbart efter UVM som 6 års pådrog hun sig en skade der satte en stopper for karrieren. Stutteri Svalegård slog straks til, da muligheden bød sig for at købe hende hjem til stutteriet som avlshoppe.

Svalegårds Hot Boy har en enkelt halvsøster, Svalegårds Zalina, født 2016 efter BH Zalabaster, vandt Følskuet i region 6 og deltog også i eliteskuet sidste år.

Far stammen:Bronzemedaljetager Hesselhøj Donkey Boy e. ERA Dancing Hit/Milan. 

Fløjhingst i DV og kåret i flere internationale forbund.Vinder af DRF for 4 års heste ved JBK.

Senest repræsenterede Donkey Boy og Jan Christensen DK ved UVM for 5 års heste hvor de opnåede en flot Bronze medalje.

 

Mere info og video ses her

 

Kat.432

Borbjergs Juliet

 

Et elegant, feminint og meget letfodet hoppeføl af første årgang efter den lovende unghingst Romeo. Afstamningen kombinerer nogle af tidens store Grand Prix-hesteproducenter som De Niro, Michellino og Rohdiamant med en velfunderet hoppestamme, der har givet adskillige medaljehopper, elitehopper og flere A- og B-heste i dressur.

 

Mere info og video her

 

Kat.444

Aura Ravnes-Have

 

Et energisk, kraftfuldt og meget velgaloperende hoppeføl hvis stamtavle er som et katalog af prominente springhingste. Ved følskuet blev Aura Caiton-Ravnes skuets bedste springbetonede hoppeføl. 
Flot avlsarbejde af parret Christensen, da også helbroderen Caiton Ravnes-Have blev bedste springbetonede hingsteføl i region 2 i 2015, og til Eliteskuet udnævnt til "Årets Springhingsteføl 2015". I hoppestammen findes en række elitehopper samt flere S-heste i springning, heriblandt Tina Lunds Chubon Ravnes-Have.

 

Mere info og video ses her

 

 

Kat.456

Grazia

 

Et særdeles tiltalende hoppeføl med meget dynamiske bevægelser af høj kvalitet. Hun er efter den internationale Grand Prix-springhingst Grim St. og er ud af en hoppestamme med en stribe bronzemedaljehopper i lige linje. Moderens halvsøster er guldmedaljehoppe. Flere af hopperne i stammen er elitehopper og flere af dem er selv A-heste i springning.

 

Mere info og video her

 

 

Kat.471

Dunkerque

 

Et flot, udtryksfuldt og særdeles velgående hingsteføl, der blev nr. 2 på følskue og er udtaget til eliteskue. Han er efter den nyslåede UVM-bronzemedaljevinder Hesselhøj Donkey Boy, der også er materialprøvevinder og kåret med guldmedalje lige som føllets morfar Blue Hors Don Romantic.

 

Mere info og video her

 

Foto : Kalhave Foto samt DV

< Tilbage