< Tilbage

Dressurhingstene viste stort kvalitet08-03-2019 - 13:18

Fredags Præsentationsklasse i dressur var med høj kvalitet 

Fredagens præsentationsklasse i dressur som foregik i de fantastiske rammer i boksen er netop overstået, og det var med særdeles høj kvalitet fra Katrinelunds hingste.

 

Olympus og Mette Riisager lagde ud i klassen, med at vise stor balance og tre taktfast gangarter, samt en særdeles stor ridelighed.

Derefter fulgte Guldmedlajehingsten og vinder af 4-, 5-, og 6-års Championatet Hesselhøj Donkey Boy og Jan Møller Christensen,Noagård. Dette elegante og velfungrende par fik viste flotte øvelser af høj kvalitet, og at der er store håb for fremtidens høj klasser i dressur.

Det blev også til et dejligt gensyn med Freestyle og hans nye rytter Mette Riisager - parret viste, at selvom der har været skadespause, så er Freestyle absolut godt tilbage og klar til de højere klasser.

Romeo og Jan Møller Christensen,Noagård, sluttede klassen og også her var der særdeles høj kvalitet, i såvel gangarter og ridelighed - det var absolut en fornøjelse at se parret i manegen,og også her, er det en spændende fremtid Romeo går i  møde.

 

Katrinelund er absolut meget stolte over at kunne fremvise 4 pragtfulde hingste og vi glæder os til at vise dem igen i morgen, hvor der også er præsentationsklasse.

 

Foto: Kalhave Foto

 

 < Tilbage