< Tilbage

Tajulla - Norsk Champion for 6-års08-11-2018 - 14:57

- med 4 flotte nulrunder

Arendal og Grimstad rideklubb,Norge, afholdt sidst i oktober det Norske Hallmesterskab/Championat for unge springheste.

Acolino datteren og UVM deltageren, den 6-årige Tajulla e.Acolino / Crelido, opdrættet af Ib Kirk og R.Nielsen, blev en fortjent vinder af det Norske Mesterskab for 6-årige springheste,med 4 flotte nulrunder, fortræffeligt redet af Benedikte Endresen.

Video fra vinderrunden ses her

Moderen til Tajulla er hoppen Talida,som allerede har bevist sit værd,med hendes gode afkom, som blandt andre tæller 

hendes ældste søn e.Krake Ask,Nimble - som nu går under navnet Hello M'Lord med Scott Brash i sadlen,og som har allerede opnået flotte resultater på de internationale springbaner rundt om i verden.

Hendes 5-årige søn e.Cabachon,Dansler som opnåede 8,2 ved DRF Championat.

Talidas 4-årige søn e.Sandro's Adel, Katrinelund Satisfaction vandt finalen ved DRF 4-års Championat på Blue Hors,med hans nye ejer/rytter Kasper H Hansen og som blev kvalificeret til finalen af Katrinelunds springberider Laila Pedersen,med den højeste pointscore på landsplan,nemlig 8,5.

"2024 det er det, vi vil – til OL i 2024, og Kasper har en hest, der kan bringe ham dertil ! - sådan indledte dommeren sin karakteristik af Katrinelund Satisfaction efter endt vinderridt på Blue Hors.

Flotte resultater for alle Talidas afkom, og hjemme i stalden på Katrinelund venter en nu 1-års hingsteplag efter Cantolar,samt en 3-års hoppeplag efter Sandro’s Adel,altså en helsøster til Katrinelund Satisfaction.

Iår er Talida atter bedækket med Casall Sem.

 

Foto : Privat< Tilbage