<

Katrinelund's clinic og show19-06-2017 - 07:19

på Hjørring dyrskue

Katrinelund havde i fredags taget turen til Hjørring dyrskue,hvor vi var inviteret op for at være en del af hesteshowet på dyrskuepladsen. 

Om eftermiddagen holdt vi en dressur clinic,hvor Ib fortalte om de forskellige uddannelsestrin hos unghestene op til Prix St George niveau. Han fortalte om de krav som er på de forskellige uddannelsestrin,som hestene befandt sig på.

Der blev startet ud med to 4-års vallakker, Apache e.Tailormade Attention / De Noir og Skikkilds Affection e.Tailormade Attention / Weltjunge,redet af henholdsvis Sarah Svit Dahl og Maja Sørensen.Derefter en 5-års vallak Skikkilds Karisma e.Attention / De Noir, redet af Laila Pedersen. En 6-års vallak Torres e.Skovens Rafael / De Noir redet af Rikke B. Nielsen. -og alle disse fine unge heste er salgsheste fra Katrinelund.

I 8-års holdet så vi avlsponyen Fredbo's Garmin med hans faste rytter Julie Ladefoged Loldrup og salgshesten Svalegårds Dexter e.De Noir / Pari-Ace Dane,redet af Cabrina Zillo Geip. Som sidste hest på holdet så vi Elitehingsten Crelido, som på trods af hans 21 år atter imponerede med hans lyst og glæde til at være med i et show med så mange mennesker,hvor han lavede fine changementserier og piruetter.

 

Senere om aftenen i selve hesteshowet som Katrinelund også var en del af,fremviste vi avlsponyen Fredbo's Garmin,hvor Julie Ladefoged Loldrup viste diverse øvelser på PRI niveau samt den 8-årige salgshest Svalegårds Dexter som med Cabrina Zillo Geip viste øvelser på Prix St Gerge niveau. "The king of Katrinlund" Crelido afsluttede Katrinelunds del af showet, ved på bedste vis at springe støtterne ud på 1,70 med største glæde og iver - det er ikke til at se at han er 21 år.Crelido blev fremvist af Laila Pedersen.

Vi takker alle for en rigtig god oplevelse, samt et rigtig godt arrangement og et fantastisk publikum.

 

 

Foto: Ida Dalgaard<