<

2-årige Fürst Romancier døtre12-06-2017 - 10:40

udtaget til Eliteskuet

Ved Dyrskuet Thy-Mors blev den 2-årige Fürst Romancier datter Romana Holmklidt,opdrættet af Trine Udklidt Sørensen, udnævnt til skuets bedste 2-års Dansk varmblodshoppe med 23 point, som også udløste en billet til Eliteskuet i d.26 og 27 august på Vilhelmsborg.

I 3-års holdet opnåede hoppen Tira e.Tailormade Temptation,opdrættet af Poul Vestergård & Stutteri Hove, 23 point og fik også ærespræmie.Følhoppen Ceqina e.Crelido opnåede ligeledes 23 point og havde et dejligt hingsteføl ved siden e.Hove's Terminator - og både Cequina, hingsteføllet samt Hove's Terminator er opdrættet af Stutteri Hove.

 

Det var de to kompetente dommere Poul Graugaard samt Jens Søgaard,der stod for bedømmelserne,og sidstnævnte har vi glæde af til Katrinelund's Følchampionat d.22 juli, sammen med Andreas Jönsson.

Tilmelding til Katrinelunds Følchampionat samt mere info fåes her

 

DV's region 5 & 6 afviklede også i weekenden eksteriørkåring i Ikast, med bedømmelser af 2-års hopper og også her blev en Fürst Romancier datter udtaget til Eliteskuet. Hoppen Lady Romance, opdrættet af Lena & Ulrik Kristensen er således den anden Fürst Romancier datter vi glæder os til at se på Vilhelmsborg i August.

 

Fürst Romancier er tilgængelig på transportsæd via Katrinelund.

 

Stort tillykke til avlerne med de flotte resultater.

 

Foto:Kalhave Foto<