< tilbage 13-07-2016 - 17:41

Flotte landsskue resultater

Attention datter udtaget til Eliteskuet

Først i juli måned blev det årlige landsskue i Herning afholdt og det var med særdeles flotte resultater fra Katrinelund afkom.

Hos de 2 års Dansk Varmblods hopper var det Dam's Gaby e. Tailormade Attention / Tailormade Lancelot fra Erik Dam Mortensen, som indtog en særdeles flot fløjplads. Hun opnåede 23 p. og en flot udtagelse til Eliteskuet. En dejlig højstillet og særdeles velgående hoppe, som vi glæder os til at se sidst i august.

 

Hos Dansk Varmblod afdeling var der flere flotte resultater idet Gribaldi datteren Søgaards Miss Dibaldi fra Stald Søgård, Mors opnåede fløjpladsen hos følhopperne med maks point - nemlig 24 p. Hos goldhopperne var også en Gribaldi datter med i toppen idet hun blev oprangeret som nr. 2. Det var en tidligere morsingbo idet Mekla er opdrættet af Jytte Jarl og ejes i dag af fam. Frandsen. Hun opnåede 23 p.

 

Hos Dansk Sportspony fandt man det kårede hingst Poppelgårdens Da Capo e. T. T. Prince Perfect, som opnåede en flot fløjplads med 23 p. Hos Goldhopperne fandt man endnu et Prince Perfect afkom iform af Miss Perfect, som løb sig til 23 flotte point.

 

Vi ønsker stort tillykke med de flotte resultater

<